Stationsvej 4, 6600 Vejen

6600 stationsvej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Familievenlig ejendom i naturskønne omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/5 – klik på billede –

Her på Stationsvej 4 kommer i til at bo i en charmerende ejendom i naturskønne omgivelser med en skøn have med frugttræer, køkkenhave, plæne og terrasse. I haven er der både plads til de grønne fingre, boldspil og ikke mindst afslapning og hygge. Boligen byder bl.a. på et dejligt lyst køkkenalrum, to skønne stuer og fire rummelige værelser. Opholdsstuen byder på trægulve, rå murstensvægge og brændeovn, så der er skruet helt op for hyggen. Derudover er det også værd at fremhæve den fine energimærkekarakter: B. Ejendommen har ydermere både solceller og solfanger, som hhv. bruges til strøm og til at sikre jer en del varmt vand.

Store Andst som ligger knap 1,7 km fra ejendommen finder I Andst Børne- og Skolecenter, som er en institution med børnehave, skole og SFO, samt Andst ungdoms- og Idrætsforening har også adresse her.
Fra adressen har I kort afstand til både Vejen, Lunderskov og Vamdrup….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stationsvej 4 , 6600 Vejen895.000 kr.3.489 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.540 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 250 ㎡Grund: 1460 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1930Sidste tilstandrapport er fra: 2022-05-04 check den her

Stationsvej 4, 6600 Vejen

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

I kommer til at bo i en charmerende ejendom beliggende i rolige, naturskønne omgivelser omgivet af marker og enge. Alligevel er der ikke langt til hverdagens faciliteter, for i landsbyen Store Andst som ligger knap 1,7 km. fra ejendommen, finder I Andst Børne- og Skolecenter – med børnehave, skole og SFO, ligesom Andst ungdoms- og Idrætsforening ligger her. Indkøb klarer I hurtigt i enten Lunderskov, Vamdrup eller Vejen – hvor I finder et væld af dagligvarebutikker, det tager knap ni minutter i bil til de tre nærliggende byer.Ejendommen, der er opført i 1930, inviterer indenfor i en bolig, som løbende er blevet pænt vedligeholdt og moderniseret med øje for husets charme og fine detaljer som fritlagte bjælker og rå murstensvægge. Ud over beboelsen får I to carporte på henholdsvis 20 og 18 kvm.I stueplan venter entré med adgang til husets rummelige spisestue med vindeltrappe til førstesal og pænt trægulv fra ca. 2007. Herfra er der adgang til det lyse køkken/alrum, hvor man nemt kan være flere om at lave dagens måltider. I får også en stor men hyggelige opholdsstue med flot trægulv fra ca. 1995, rå murstensvægge og brændeovn. Ydermere byder stueplan på et værelse med egen indgang, badeværelse med gulvvarme og bryggers med masser af skabe, plads til vaskefaciliteter samt udgang til have.På førstesal venter to dejlige børneværelser med fritlagte hanebånd og bærende bjælker samt soveværelse med skabsplads og en flot sydøstvendt gavl med synlige mursten. Dertil rummelig repos ligeledes med kig til den bærende konstruktion, to disponible rum med plads til opbevaring samt pænt toilet.I haven er dejligt roligt, masser af plads til tanker og leg – og så kan I plukke både æbler og pærer samt høste grøntsager i køkkenhaven. I får også en dejlig solrig terrasse og plæne med plads til boldspil. Ydermere laver solcellerne på taget strøm, mens solfangeren sikrer jer en del varmt vand….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stationsvej 4 , 6600 Vejen945.000 kr.3.683 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.920 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 250 ㎡Grund: 1460 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1930