Stenager 1, 4571 Grevinge

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stort renoveret fritidshus ved Egenæs!

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

EDC Asnæs byder nu velkommen indefor på Stenager 1, 4571 Grevinge.

1 time fra København med bil er Stenager 1 beliggende, i det skønne og fredelige område Egenæs ned til Sidinge fjord og Sidingedæmningen.
Mange vil genkende fjorden, som Lammefjorden hvor der er rigtig gode muligheder for lystfiskeri, gåture, cykelture og for ikke mindst til tider af møde frømændende fra Kongsøre, der bliver taget igennem den flotte natur i deres træning. Med vandet så tæt på fritidshuset, er der også fine bade muligeheder. Kun et par hundrede meter væk fra fritidshuset kan man finde en bade bro, som vedligeholdes igennem grundejerforeningen.
For de daglige indkøb kan man handle i Grevinge, hvor der er en lokal brugs eller i Asnæs hvor centret danner rammer for alle de indkøb man har behov for. Her finder i daglivarebutikker, tøjbutikker, isenkram og meget mere.
Når du kommer ind i fritidshuset i den store entre, der deler huset i to, er der et stort nyt køkkenalrum som er udvidet med en kanap, der skaber et fantastisk lysindfald. Ved det nye køkken finder man bad og toilet samt 2 rigtig gode værelser. I den anden ende af huset er der 1 stort soveværelse, en kæmpe stor stue og en skøn udestue der byder naturen fra den store naturgrund helt ind huset. Udover de 3 værelser finder du også et anneks i forbindelse med skur og carport. Med andre ord, her er der virkelig plads til den store familie.

Er du til et fritidshus i fredelige private omgivelser, med plads til hele familien, og hvor sælger har renovet det meste igennem de sidste 5 år, så er Stenager 1 lige noget for dig.

Ring til EDC Asnæs for en fremvisning allerede i dag på 59651272…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stenager 1 , 4571 Grevinge1.695.000 kr.14.888 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.729 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 108 ㎡Grund: 1402 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1982

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x