Stenagervej 73, 8752 Østbirk

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Velholdt villa med 5 gode værelser

På et lukket vænge i det populære Østbirk, finder du denne velholdte villa fra 2008. Her får du et godt hus, hvor der er gjort plads til mange værelser og tilføjet gode detaljer såsom, Genveks, Gulvvarme i hele huset, indlagt Fiber, Svane inventar i køkken, bad og værelser og malede mahogni vinduer. Derudover skal det nævnes at der er separatkloakeret og huset opvarmes med fjernvarme.
Østbirk ligger strategisk rigtig godt placeret, hvor der er nem adgang til motorvejen E45 og med omkring 30. min. kørsel til bl.a. Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle og Silkeborg, åbner det op for en masse jobmuligheder.
Byen er i vækst og der er alt hvad familien skal bruge i dagligdagen. Indkøb kan klares i SuperBrugsen eller Netto, der er også bager, apotek, lægehus, tandlæge og pizzeria. Østbirk Skole går til 9. klasse og der er masser af muligheder for børnehave og vuggestue. Derudover har man en stor og god idrætsforening, som tilbyder et væld af muligheder til alle aldre.
Huset byder på 157 m² som indeholder bryggers, aflukket børneafdeling med 2 værelser og badeværelse. Stort køkken/alrum med loft til kip og plads til det store langbord. Herfra er der adgang til 2 yderligere børneværelser og forældreafdeling med stor skabsvæg og badeværelse med badekar. Der er en god stue, som ligger forskudt for køkken/alrummet og hvor der er muligt at lukke af til.
Haven er dejlig nem anlagt med en god græsplæne og belægning rundt om hele huset. En stor terrasse mod vest, hvor der også er en god overdækket terrasse, som forbindes med køkken/alrummet via en dobbelt terrassedør.
Bilerne parkeres i den dobbelte carport, hvor der også er 2 rum indbygget. Her er det ene rum lydisoleret, så det kunne bruges til musik øvelokale….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stenagervej 73 , 8752 Østbirk2.598.000 kr.15.197 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.421 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 157 ㎡Grund: 704 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2008

Der er ingen anmendelse på “Stenagervej 73

Annonce:
© købhuspilot 2022 - 2023 Proudly powered by WordPress | Theme: koebhuspilot by Silvia Tabanera.