Stenvangen 12, 4220 Korsør

4220 stenvangen 12 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

SKØN VILLA I STADIONKVARTERET

Skøn rødstensejendom, beliggende i det dejlige Stadionskvarter tæt ved sportsfaciliteter, parkanlæg, Korsørs smukke golfbane, Korsør Nor og kort afstand til skole, indkøb, strand m.m. Derudover er der kort afstand til motorvejsforbindelse mod København og Fyn samt Korsør station.

Ejendommen står flot og velholdt og indeholder: Entré med åben opgang til 1.sal og nedgang til kælder, flot badeværelse med bruseniche, skabsarrangement og gulvvarme, dejlig stor lys stue med brændeovn og trægulve og åbent til dejligt lyst køkken med masser af elementer og alt i hårde hvidevarer og med udgang til hyggelig mindre træterrasse og nedgang til gårdmiljø.
1.sal indeholder: Fordelingsgang samt 2 store soveværelser. God højloftet kælder med badeværelse med bruseniche og gulvvarme, vaskerum med gulvvarme, kælderrum med nyere fjernvarmeinstallation samt stort godt rum (p.t. værelse) med skabsvæg.

Fælles indkørsel med naboen med adgang til trægarage (p.t. lukket) samt godt isoleret udhus. Skøn hyggelig have med havepavillon og ekstra udhus….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stenvangen 12 , 4220 Korsør1.150.000 kr.7.823 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.419 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 120 ㎡Grund: 579 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1934Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-09 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x