Stilundparken 3, 6621 Gesten

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Andelsbolig i Gesten med god planløsning til seniorparret

Beliggenheden er ud mod åbne områder, og der er god plads mellem de enkelte huse, så man her får alle muligheder for at indrette sig hyggeligt. Planløsningen er med to værelser, der ligger på hver sin side af stuen og begge med skab. Fra stuen er der dobbeltdør til en sydvendt og solrig terrasse, og køkkenet ligger åbent til stuen, så I vil opleve et fint flow i boligen. Desuden et nydeligt badeværelse, og entré og bryggers er kombineret for optimal pladsudnyttelse.

Boligen er opført i materialer, der kræver minimal vedligeholdelse, og taget blev renset for tre år siden. Så det eneste man som ny ejer skal være opmærksom på er, at den trænger til grundig rengøring og maling, nye hvidevarer og opdatering, da der ikke er blevet passet godt på den. Derfor er andelen nedsat med 100.000 kr., så den nye ejer kan bringe det i orden. Den månedlige afgift er på fornuftige 3.996 kr.

Boligen er en del af en hyggelig og rar andelsforening med otte huse, hvor der bor seniorpar og singler, som deles om et skønt grønt fællesområde. Foreningen er kendetegnet ved et venligt sammenhold og et mildt arbejdsfællesskab, der indebærer at tage en tur på havetraktoren i ny og næ. Derudover er der mulighed for at deltage i et uformelt sammenhold, herunder mulighed for at gå i samlet flok til den ugentlige fællesspisning i Gestens forsamlingshus, hvor mange af byens øvrige indbyggere deltager. Byen har ligeledes købmand og idrætsforening. Og det tager cirka ti minutter til Vejen og femten til Kolding….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stilundparken 3 , 6621 Gesten250.000 kr.2.591 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.996 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: CStørrelse: 95 ㎡Grund: 10000 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2005

Der er ingen anmendelse på “Stilundparken 3

Annonce: