Stokholmvej 63, 9870 Sindal

9870 stokholmvej 63 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Stokholmvej 63, 9870 Sindal

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/3 – klik på billede –

Charmerende nedlagt Landbrugsejendom nær Sindal By
Velkommen til Stokholmvej 63, 9870 Sindal – et autentisk stykke dansk landliv kun en kort køretur fra Sindal by. Denne smukke nedlagte landbrugsejendom byder på en unik kombination af rummelige boligfaciliteter og generøse udearealer, perfekt til dem, der ønsker at omfavne det idylliske landliv.

Stuehuset er en sand perle med sine 191 kvadratmeter, der fordeler sig på et stort soveværelse, tre værelser, bryggers, to moderne badeværelser, en indbydende entre og et imponerende køkkenalrum med loft til kip. Køkkenalrummet blev smagfuldt renoveret i 2020/2021 og byder på en skøn atmosfære samt adgang til både syd- og vestvendte terrasser, hvor solens stråler kan nydes i fulde drag.
Ovenpå finder i den store hems, som er indrettet til en hyggelig stue, hvor familien kan samle sig om aftenen til filmhygge. Derudover er der adgang til et godt disponibel rum, hvor der er god plads til opbevaring.
Gulvvarme strækker sig gennem hele stueplanen, og opvarmningen af huset er effektivt sikret med en luft-til-vand varmepumpe. For dem, der ønsker at tage skridtet mod bæredygtighed, blev solceller installeret i 2022, hvilket reducerer energiomkostningerne og efterlader et grønnere aftryk.

I tillæg til hovedhuset kan bryggerset føre dig ud til den “gamle stald”, som er blevet omhyggeligt renoveret til fire rummelige disponible rum. Her er der skabt ideelle rammer til hobbyaktiviteter med isolerede vægge, laminatgulve og en luft-til-luft varmepumpe, der sikrer komfort året rundt.

Ejendommen byder også på en rummelig garage/udhus med plads til værksted og opbevaring, samt optimale faciliteter til hestehold, herunder to hestebokse og mulighed for løsdrift.
Til ejendommen er der jord på 14.228 kvadratmeter er der rig mulighed for at udforske og nyde den frie luft omkring ejendommen. Lad denne landlige oase blive rammen om dit næste kapitel i livet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stokholmvej 63 , 9870 Sindal2.295.000 kr.10.296 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.690 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: BStørrelse: 191 ㎡Grund: 14228 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1917Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-12 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x