Storåvej 22, 7400 Herning

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Renoveret ejendom med god plads

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/6 – klik på billede –

Stilfuld ejendom på hele 195m² beboelse udbydes nu i det attraktive, Lundmølle kvarter. Huset er med build-up tag og fremstår indflytningsklar.
Huset har siden 2017 gennemgået en større renovering med vandskuring, gulve, træ/alu vinduer, køkken/alrum, troldtekt lofter, bryggers med gulvvarme og 2 badeværelser med gulvvarme. Huset er virkelig rummeligt og husets centrum er det store køkken/alrum, hvor der er en stor køkkenø ud mod alrum og stue. Fra stue er der udgang til nyere træterrasse, der vender mod vest.

Huset har soveværelse med stort walk-inn closet, 2 børneværelser samt multirum på 19m², der i øvrigt kan laves til værelse. Dermed står du med 3 soverum, der potentielt kan blive til 4 soverum. Yderligere er der i forlængelse af garagen lavet et multirum – som også kan bruges til et lækkert kontor, værksted eller lignende.

Huset ligger midt på grunden, hvor der mod syd/øst er en atriumgård, græsplæne til trampolin eller andet samt den vestvendte træterrasse. Der giver mulighed for at flytte dig med solen i løbet af dagen.

Sidst skal det nævnes, at sælger ikke har nået at lave lofter i værelsesafdelingen. Prisen er derfor fastsat herefter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Storåvej 22 , 7400 Herning2.495.000 kr.12.171 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.308 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 195 ㎡Grund: 725 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1970

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x