Storegade 104, 3790 Hasle

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Herskabelig murermestervilla med udsigt over marker videre til havet.Rolig beliggenhed på lukket vej i børnevenligt kvarter. En stor soltræterrasse på husets forside, som ligger mod nordvest, og giver mulighed for at nyde dagen og ikke mindst solnedgangene.Dejlig lukket flisebelagt gårdsplads og have på husets bagside til boldspil, pryd og urtehave, så hele familien kan tilgodeses.Gå-afstand til indkøb, skole, off. transport, idrætsanlæg og ikke mindst havnemiljøet, som også byder på det eftertragtede havnebad samt sauna.Sandbadestrand og skov grænser op til byen og kan nydes ved skønne gå og/eller løbeture.Hasle by er en levende og eftertragtet by, som har rigtig meget at byde på. Boligen indeholder: Entre m/trappe til 1. sal.Stor lys vinkelstue med brændeovn.Stort værelse eller spisestue m/udgang til træterrasse.Pænt lyst køkken med alt i hårde hvidevarerHverdagsentre/bryggers m/install. til vaskemaskine.Gæstetoilet.Badeværelse m/brus. 1. sal:Repos. med skabeKvistværelse med havudsigt.Værelse.Stort soveværelse på gavlen.Garage. Udhus.En skøn rummelig bolig med velholdte facader, lavenergivinduer samt betontegltag af nyere dato….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Storegade 104 , 3790 Hasle1.295.000 kr.7.595 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.915 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 170 ㎡Grund: 790 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1920

Storegade 104, 3790 Hasle

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Murermestervilla beliggende på blind vej med udsigt til marker og havet!

Denne flotte murermestervilla er oprindeligt opført i 1920 og fremstår med pæne, velholdte facader, nyere betontegltag og lavenergivinduer.
Villaen er beliggende i gåafstand til indkøbsmuligheder, folkeskolen, dagpleje, børnehaver, idrætshal, Hasle Stadion, caféer m.m. samt det meget populære Hasle Havnebad, hvor vinterbadere nyder den store sauna i vinterhalvåret og byens børn leger og pjasker rundt i sommerhalvåret.
Hasle er beliggende 10 km fra Rønne og 15 km fra Allinge. Byen er beliggende på Bornholms vestkyst, hvor der både findes skov (Hasle Lystskov), dejlig badestrand og den smukkeste solnedgang.
Ejendommen indeholder:
Stueplan: Entre med trappe til 1. sal. Stor, lys vinkelstue med brændeovn. Stue/værelse med udgang til træterrasse med havkik. Pænt, lyst køkken. Gæstetoilet. Bagentre med fjernvarmeunit og vaskemaskine. Badeværelse med bruseniche, toilet og skabsarrangement med håndvask.
1. sal: Repos med skabe og fordelingsgang. Stort, lyst kvistværelse med havudsigt. Værelse med skabe. Gavlværelse med skabe og havkik.
Desuden forfindes: Flisebelagt indkørsel og gårdsplads. Udhus/garage. Hævet træterrasse med havkik og udsigt over marker. Stor, ugeneret have med flere terrasser. Drivhus.
En dejlig ejendom med god plads ude og inde!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Storegade 104, 3790 Hasle1.795.000 kr.10.528 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.788 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 170 ㎡Grund: 790 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1920Sidste tilstandrapport er fra: 16.09.2022 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x