Storegade 48, 6855 Outrup

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Billig villa i Outrup med mulighed for hurtig indflytning

Villaen er beliggende midt i Outrup og er dermed tæt på alle byens faciliteter. Her har du mulighed for at erhverve dig en billig bolig med tilhørende lukket have på 801 m², grænsende op til et dejligt grønt område. Man må dog forvente at boligen såvel som haven trænger til en kærlig hånd, idet den har været ubeboet i en periode.

Til huset hører en grusbelagt indkørsel med carport/overdækning. Fra den ugenerte have er der nedgang til kælderen, som indeholder et par disponible rum.

Huset er opført i 2 plan og består af et samlet boligareal på 91 m² fordelt som følger: Entré med adgang til lys spisestue og i åben forbindelse med husets stue. Separat køkken med lyse elementer og med direkte adgang til viktualierum. Fra køkkenet er der ligeledes adgang til udmærket soveværelse med faste skabe. Desuden et mindre badeværelse, som er placeret i stueplan. 1. salen er indrettet med en repos med adgang til lyst, rummeligt værelse med synlige bjælker….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Storegade 48 , 6855 Outrup395.000 kr.3.926 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.059 kr/mdrVillaEnergimærke: Størrelse: 91 ㎡Grund: 801 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1941

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x