Storhøjvej 8, 8660 Skanderborg

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Villa i smukke omgivelser!

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/5 – klik på billede –

Her har I mulighed for at bo i rolige omgivelser, med det kuperede landskab og smukke natur omkring jer. Denne flotte villa har en god og rummelig planløsning, som kan rumme hele familien. Trods de skønne og rolige omgivelser, er man ikke langt fra Virring og Skanderborg. Her venter både skole, daginstitution, indkøb, restauranter og meget mere.

Villaen er fordelt på tre plan, og er løbende blevet renoveret. I stueplan bliver man mødt af en fin entré, her bemærker man straks den gode loftshøjde og rummelighed. Herfra venter et rummeligt og flot køkkenalrum i åben forbindelse med stuen, her er med troldtekt lofter og akustikpaneler en god lyd, som gør man kan samle familie og venner. Her er med den gode plads, mulighed for at opføre et værelse hvis man har behov for dette. I stueplan er forældreafdelingen at finde, her er et godt soveværelse med god opbevaringsplads og eget badeværelse. Der er fra både køkken og stuen udgang til haven og terrassen.

På villaens 1.sal er et godt repos, som også kan anvendes som stue, kontor eller lignende. Herfra er der adgang til 3 gode værelser, hvoraf det ene har en lille hems. På 1.sal har man også et rummeligt badeværelse med bruseniche. I underetagen er der god plads til opbevaring, hobbyrum og gode vaskefaciliteter.

Der er også et godt udhus med opbevaringsplads og værksted. Haven har et større græsareal, som leder op til boldspil og leg, derudover venter et hyggeligt bål sted samt en flisebelagt terrasse.

Lyder denne spændende villa i rolige omgivelser interessant? Kontakt os på 86 52 35 00 for en fremvisning.
_______________________________________________________________________
Tjek Boliglån https://www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/landingsside…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Storhøjvej 8 , 8660 Skanderborg3.799.000 kr.21.439 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.925 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 199 ㎡Grund: 1395 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1916

Der er ingen anmendelse på “Storhøjvej 8

[rotador grupo=1]