Storskovvej 92, 9330 Dronninglund

9330 storskovvej 92 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Storskovvej 92, Flauenskjold, 9330 Dronninglund

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/3 – klik på billede –

Velkommen til Storskovvej 92 – en moderniseret og indflytningsklar ejendom med masser af plads til hele familien og deres interesser. Denne ejendom er indhyllet i naturskønne omgivelser og strækker sig over et stort grundareal på 18.524m2, omkranset af et praktisk læhegn.

Villaen byder dig velkommen med en flot og indbydende allé op til gårdspladsen. En gårdsplads der er belagt med hvide perler og afgrænset med højbede i natur sten og selvfølgelig en flagstang i midten. Ejendommen er trukket tilbage fra vejen, hvilket giver en dejlig privat afskærmning.

Træd indenfor i stuehuset, som er totalt moderniseret. Her mødes du af en indbydende entré/bryggers med gulvvarme og plads til at sætte sko og overtøj. Her finder du også et badeværelse med gulvvarme, et viktualierum og det store køkken-alrum med udsigt over den smukke have. Fra stuen er der direkte adgang til havens terrasse. Ved enden af køkken-alrummet venter en kort fordelingsgang, der fører til 3 gode værelser samt en entre med flot trappe op til 1. sal.

På første sal mødes du af et multirum med plads til kontor samt adgang til et stort værelse med loft til kip og fritliggende bjælker. Desuden et soveværelse med eget stort luksuriøst badeværelse, der forkæler jer med gulvvarme, badekar, bruseniche og naturligt lysindfald.

Til huset hører et rummeligt værksted med plads til familiens biler, samt et stort rum med mulighed for opsætning af hestebokse samt et tørrerum/sadelrum. I værkstedet er der en trappe op til et stort loftrum med masser af opbevaringsplads. Ved enden af værkstedet er der et hobbyrum, hvor luft til vand varmepumpe desuden er placeret.

Den omkringliggende have byder på tre flisebelagte terrasser, et drivhus/orangeri og en hyggelig bålplads med tilhørende bænk og rigeligt med hyggelige læ kroge. Så her mangler der ikke plads til familiens hyggestunder, leg og boldspil.

Beliggenhed
· 5 minutters gang fra skole og fritidsaktiviteter.
· 15 minutters gang fra indkøbsmuligheder.
· 10 minutters kørsel til Dronninglund.
· 30 minutters kørsel til Aalborg….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Storskovvej 92 , 9330 Dronninglund2.795.000 kr.11.004 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.413 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: BStørrelse: 201 ㎡Grund: 18524 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1880Sidste tilstandrapport er fra: 2004-11-24 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x