Strandagervej 2, 8250 Egå

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

SPÆNDENDE MULIGHED FOR NYBYG PÅ VANDSIDEN

I det skønne område ved Skæring Strand finder I dette charmerende og hyggelige sommerhus, der især udmærker sig ved den fantastiske beliggenhed. Området er naturskønt med både skov og strand, og for begge deles vedkommende er afstandene særdeles overskuelige. Huset byder tillige på et hav af kvaliteter, hvor blandt andet måden, hvorpå terrasserne i haven og opholdsrummene i boligen hænger sammen, er en af de væsentligste. Eller er drømmen at opfører et nyt helårshus, så har vi her en fantastisk grund beliggende på vandsiden. Velkommen til Strandagervej 2.Fra jeres kommende base i hverdagen er det som nævnt den fine natur, som I kan opleve på nærmeste hånd, der toner frem som et af stedets vigtigste punkter. Det tager godt og vel fem minutter at gå til stranden, og således er distancen ikke længere, end at I sagtens kan bære både håndklæder, picnickurv og børnenes legetøj. En kajak eller et stand-up paddleboard kan også tages under armen, og forholdene for den slags aktiviteter er fortræffelige. I kan selvsagt også blot nøjes med en svalende dukkert på de varmeste sommerdage eller en gåtur langs kysten på en råkold vintermorgen. Svinbo Skoven og Mindelunden er på samme vis lige ved hånden, når I trænger til mere jordnære oplevelser, og endelig skal det fremhæves, at I er placeret ganske fordelagtigt, når det drejer sig om de mange muligheder i Aarhus, som ikke er længere væk, end at I kan tage bilen og kører 15 minutter eller hoppe på bussen når der skal mødes ind på arbejdet eller på den spontane shoppingtur efter frokost og stadig være tilbage til eftermiddagskaffen.Drømmer man om at opfører sit nye drømmehus på adressen, byder denne også på nogle gode kvaliteter hertil grundet sin placering og den regulære grund. Udefra præsenterer sommerhuset sig med en klassisk æstetik. A-husets enkle form ledsages af sortmalede træfacader og et mørkt tag. Ved den sydlige gavl tilgodeses I af en stor, delvist overdækket terrasse står til jeres rådighed, mens selve haven er anlagt i en nem og vedligeholdelseslet stil.Inden døre udfolder det samlede beboelsesareal sig over 64 kvadratmeter, og i midten af det hele har I den rummelige stue. I forbindelse hermed ses køkkenet, og endelig er der to værelser og et badeværelse. Stilen er hyggelig, og sommerhuset kan selvfølgelig bruges som det er, eller I kan vælge at renovere eller sågar bygge et helt nyt af slagsen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandagervej 2 , 8250 Egå3.095.000 kr.46.965 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.856 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 64 ㎡Grund: 676 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1979Sidste tilstandrapport er fra: 2012-08-10 check den her

Strandagervej 2, 8250 Egå

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Fritidshus på dejlig grund på 676m2

Nu får du mulighed for at opføre din drømmebolig i det eftertragtede og naturskønne område ved Skæring Strand.
Området er en god blanding af villaer og fritidshuse, og de snoede grusveje er et eldorado for børnefamilierne med masser af legekammerater.
For enden af grusvejen ligger den dejlige badestrand – med badebro. Området er fantastisk til gåture i Mindelunden, langs stranden eller en skøn tur i Svinboskoven.
På grunden ligger ældre fritidsbolig på 64 kvm, som fremstår i normal stand. Grunde…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandagervej 2, 8250 Egå3.995.000 kr.60.622 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.372 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 64 ㎡Grund: 676 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1979