Strandbakken 9, 4793 Bogø By

4793 strandbakken 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Nydeligt sommerhus på Bogø

Her kan den helt store drøm om et dejligt og super hyggeligt sommerhus gå i opfyldelse. Beliggende på lukket vej i populært sommerhusområde på dejlige Bogø.

Sommerhuset præsenterer sig pænt og nydeligt. Huset er godt tilbagetrukket på grunden, som endvidere er helt ugeneret og lukket med hæk og træer. Indkørsel med god plads til parkering. Nem og overkommelig have med græsplæne. Her er god plads til diverse havespil og leg for store som små.

Træterrasse med udgang fra husets opholdsstue. Her kan en god kop kaffe nydes i solen. Inden I bevæger jer indenfor møder I en dejlig stor overdækket træterrasse med god plads til havemøbler, grill og spisende gæster en sommeraften. Terrassen er i plan med boligen, hvilket giver følelsen af ekstra kvm at boltre sig på.

I bydes velkommen indenfor via en kombineret entré og bryggers med vaskefacilitet samt god plads til at hænge jakken og stille skoene. Herfra får I adgang til mellemgang med fordeling til tre gode værelser og et nydeligt badeværelse med lyse klinter og bruser.

Stort køkken alrum i åben forbindelse med stue. Lyst samtalekøkken med god skabsplads og rummelighed til madlavning. Sommerhusets hjerterum som emmer af varme, rolig atmosfære og hygge. Skønt opholdsrum med både sofa-/spisearrangement, hvilket giver de perfekte rammer for samvær med familien og venner. Her er endvidere udgang til haven samt vandkig, hvor I ligeledes kan kigge over til Stubbekøbing by.

Der er i 2006 bygget til sommerhuset. Her får I et godt værelse samt et stort rum med mulighed for diverse opbevaring, hobbyinteresser eller værksted. Tilbygningen er med gulvvarme.

Sommerhuset ligger kun lidt over én time fra København. 10 minutters kørsel til motorvejen. Bogø er et dejligt naturrigt område med kyststrækning. I sommerhusområdet på Bogø er der mange gode stisystemer, som er oplagte til nogle dejlige gå- eller løbeture, fx ned til Østerskov. Der er mulighed for at bade ved Skåninge Bro, hvor der er sat badebro samt borde og bænke op. På havnen kan man sejle med færgen Ida til Stubbekøbing og/eller købe en bid mad på det ægte italienske pizzaria. Desuden er der mulighed for at have egen båd liggende. I Bogø By ligger Brugsen og Bogø Kostskole. Bogø er desuden rig på et godt foreningsliv og sammenhold.

Sommerhuset opvarmes via varmepumpe og brændeovn.

Skal du have fingrene i dette nydelige sommerhus på Bogø? Kontakt EDC Møn på 5581 5121 og vi glæder os til at hjælpe dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandbakken 9 , 4793 Bogø By1.195.000 kr.16.460 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.277 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 64 ㎡Grund: 1136 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1972Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-16 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x