Stranden 19, 6000 Kolding

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Moderne funkisvilla i første række til Kolding Fjord med 241 etagemeter

Det er først og fremmest den fuldstændig uspolerede og ugenerede udsigt til Kolding Fjord, der udmærker denne moderne funkisvilla i Rebæk. Beliggenheden er ganske enkelt fremragende, og huset er tilrettelagt, så netop omgivelserne kommer til deres fulde ret, hvad end man står i opholdsafdelingen øverst i boligen eller i værelsesafsnittet nedenunder. Villaen blev opført i 2018, og ude såvel som inde er det med al ønskelig tydelighed klart, at der ikke er gået på kompromis med hverken designvalg eller materialerne, som er anvendt.En sublim udsigtAdressen hedder Stranden 19, og denne placerer ejendommen i Rebæk på den sydlige bred af Kolding Fjord. Panoramaet strækker sig over 180 grader fra øst til vest, og ser man mod vest, kommer blandt andet de karakteristiske ejendomme ved Strandparken til syne, ligesom man kan se havnen, der flankeres af de to marinaer. Ret over for på den modsatte side af vandet ses bydelen Strandhuse, hvor flotte villaer ligger på rad og række langs vandkanten. Til østlig side kan man skimte langt ud i fjorden, og det hører bestemt ikke til sjældenhederne, at man kan få øje på små som store både.Den nære forbindelse til vandet, der endegyldigt understreges af bådebroen, som rager langt ud i vandet, hvor haven afsluttes, gør det oplagt at give sig i kast med alskens aktiviteter i det våde element. Det kunne eksempelvis være kajaksejlads, stand-up-paddleboards eller slet og ret en motorbåd, der kan fortøjes ved omtalte bro eller trækkes op ved bådtrækket.Gennemtænkte løsningerHusets opholdsrum er at finde på overetagen. Denne nås ad den italienske glastrappe i entréen, og som man træder op, åbenbarer den fornemme udsigt sig for fuld udblæsning. Den danner et elegant bagtæppe til den store stue, som er forsynet med både gaspejs, flotte gulve og et eminent lysindfald. Køkkenet fra Multiform er opstillet midt i rummet, hvorved en naturlig opdeling mellem alrum og egentlig stue etableres. Køkkenet fremstår med klassiske, riflede fronter, som får selskab af tynde, hvide bordplader. Endnu en bemærkelsesværdig detalje ved overetagen er den enorme terrasse, der strækker sig ud mod vandet. Den tilgås via skydedøre, så ude og inde kan sømløst forenes, mens der ved selve den overdækkede del af terrassen kan tillukkes med glaspaneler. Denne del af terrassen kan desuden opvarmes.Værelser, multirum og udearealerGår man ved entréen ned fremfor op, nås villaens underetage. Denne er indrettet med et centralt multirum, hvorfra der er arrangeret henholdsvis et overdådigt soveværelse med walk-in-closet og tilhørende badeværelse samt et regulært værelse. Etagen fortsættes af et bryggers, endnu et værelse, yderligere et badeværelse samt et disponibelt rum.Huset er placeret højt i landskabet og i forlængelse den formidable udsigtsterrasse, fører trappen ned til plænen ved vandet, hvor endnu en terrasse står til rådighed. Ved vejen kan flere biler parkeres i den integrerede garage.Liebhaver…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stranden 19 , 6000 Kolding14.995.000 kr.77.694 kr/㎡Ejer Udgifter: 11.091 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 179 ㎡Grund: 761 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2018Sidste tilstandrapport er fra: 23.08.2022 check den her

Der er ingen anmendelse på “Stranden 19

Annonce:

Stranden 19, 6000 Kolding

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Fantastisk nybygget villa med 180° fjordudsigt

VELKOMMEN
Havudsigt, blå himmel og byens lys på den modsatte bred karakteriserer landskabet, der omgiver denne formfuldendte villa i første række.
En fantastisk ejendom der udbydes for første gang og absolut er et greb i den allerbedste liebhaverklasse. Denne arkitekttegnet villa fra ultimo 2018 bygget med øje for kvalitet og funktionalitet samt med henblik på fuld udnyttelse af det smukke view over fjorden, fjordmundingen og Kolding by. For enden af haven har man sin egen bådebro med strøm, solceller og badetrappe. Den kræsne vandsports entusiast eller bådejer vil fornøje sig, ved at der deluxe fortøjningspæle til agter og stævne hvorved der også kan ligge flere både, foruden båderampe med elektrisk spil og indlagt vand så man kan skylle sit udstyr.

Alt ved denne villa er gennemført,- fra den smukke 7039 gråflint farve på alle døre og beklædninger, det flotte corten stål der er brugt flere steder i haven,- til den fantastiske italienske speciallavede glastrappe, ja så er der tænkt på det hele og kun valgt fra øverste hylde. Alt inventar er fra Multiform, og der er naturligvis også gulvvarme i alle gulve såvel som centralstøvsuger, IHC og Genvex.

Mezzanin byder på et fantastisk værelse, et stort badeværelse samt meget rummeligt viktualierum, perfekt til opbevaring, vinrum eller hobbyrum. Førstesalen er boligens leverum, bestående af stue, spisestue og køkken i semiåben forbindelse, og med udgang til den skønne udestue der let kan omdannes til en åben terrasse.
Nederste etage har en skøn master suite med walk-in, et stort badeværelse og udgang til terrassen. På den anden side af et dejligt multirum, findes endnu et stort værelse, ligeledes med udgang til terrassen. På denne etage findes også husets bryggers.

LEVERUMMENE
Det skønne leverum består i denne bolig primært af det flotte spise og opholdsrum samt køkken, hvor det store vindues parti spænder hele boligens vidde, der absolut indbyder til at man nyder den skønne udsigt til fjorden. Flere dobbeltdøre åbner op til udsigts udestuen/terrassen, så man om sommeren lever med åbent ude/inde rum. Udestuen har skyde glas i individuelle stykker således at man kan åbne op helt eller delvist alt efter vindens retning. Udestuen er udstyret med flot sort kompositgulv, troldtekt loft for god akustik og fjernbetjent indbygget terrassevarmere i loftet. Den hyggelige stue har et stort ovenlysvindue der sikrer det gode lys hele året, og en skøn gennemgående gaspejs, der elegant adskiller spisestuen delvist fra stuen, hvormed gaspejsen kan nydes fra alle afdelinger af leverummet. Selvom der kun er 6 trin ned af den smukke glastrappe, er der udtænkt en glasafskærmning der let og elegant kan trækkes ud fra halvmuren, så hverken børn eller husdyr skal være nervøse.
Nederste etage byder på endnu et skønt leverum, nemlig det store multirum der adskiller de to soveværelser. Her kan man nyde en lur på daybed, sidde og nyde udsigten eller byde gæster på en forfriskning.

KØKKENET
Det skønne køkken fra Multiform i valnød, står flot til de lyse gulve og hvide vægge. Køkkenet har 1 cm korian bordplade, Liebherr køl og frys samt 2 Gorenje ovne af Philip Stark design. Herudover Miele emhætte, opvasker og kaffemaskine samt Witt 6 zoners kogeplade og en praktisk Quooker. Køkkenet er indrettet til at byde på mest mulig opbevaring uden at tage for meget plads. Naturligvis kan man nyde udsigten til fjorden fra køkkenet såvel som spisestuen.

VÆRELSERNE
Nederste etage byder på et fantastisk forældresoveværelse med udgang til haven, walk-in og et forældrebadeværelse med nat/dagslys, Alessi dobbeltvask og væghængt toilet samt Multiform badeværelsesmøbel. Der er naturligvis varme i væggen så man er sikret lune håndklæder.
Der er installeret insektnet for dør og vinduer så man roligt kan sove til lyden af fjordens brusen, og fuglenes sang.
Herudover endnu et stort værelse, ligeledes med udgang til haven. På førstesalen endnu et skønt værelse ved siden af endnu et dejligt badeværelse med Multiform og Alessi samt lys sensor.

UDERUM
Haven er let at holde, mens den stadig har smukke bede og grønne arealer. En dejlig skridsikker trappe ligeledes i farven gråflint leder ned til den skønne flisebelagte terrasse og bådebroen. Terrassen ved bådebroen er overdækket og giver mulighed for at nyde sommeraftener til fulde. Der er ligeledes en flisebelagt terrasse i læ for huset, lidt højere i terrænet og så må man ikke forglemme den skønne udestue.

FACILITETER
Til ejendommen hører en dobbelt garage med kompositgulv og frostede glasdøre til vindfanget så man tørskoet har adgang til huset fra garagen. Foran huset er der et smukt spejlbassin med skulptur af cortenstål, der afbilleder to sejl. Cortenstålet går igen både som trin i haven, samt omkranser flagstand og bede.
Indkørsel af Smuk-beton leder ned mod huset, med afløb til offentlig kloak og er således vel drænet. Til boligen hører både parkering i og udenfor garagen samt gæste parkering ved siden af villaen. Der er installeret både alarmsystem og kamera så man trygt kan tage hjemmefra.

Ejendommen ligger på en blind vej, i den skønne natur med Fjordstien til byen langs åen, ikke langt fra hverken hundeskov, Marguerit ruten, badestrand eller skov. Der er kun 5 minutter til motorvejen og få minutter til Kolding centrum med alle de kulturelle og kulinariske muligheder man kan ønske sig, såvel som et aktivt bymiljø med gode butikker og indkøbscentre….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stranden 19, 6000 Kolding16.500.000 kr.85.492 kr/㎡Ejer Udgifter: 10.965 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 179 ㎡Grund: 761 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2018Sidste tilstandrapport er fra: 23.08.2022 check den her

Der er ingen anmendelse på “Stranden 19