Strandengen 31, 4591 Føllenslev

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skønt sommerhus tæt på standen

Dette skønne sommerhus er beliggende indenfor få hundrede meter fra Havnsø Strand. For at komme til stranden kan man benytte en idyllisk sti. Så søger I sted med gåafstand til vandet og tæt på Havnsø by, så er Strandengen 31 lige sagen. Her kan I koble helt af fra den travle hverdag og nyde fritiden med familien i dejlige omgivelser såvel ude som inde. Sommerhuset er helårsisoleret med bl.a. tre lags termoruder, så kan benyttes både sommer og vinter.

I bydes velkommen ind i huset entre, hvor der er godt med skabe og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Videre ind i huset smukke alrum / stue / køkken. Soveværelse og værelse. Badeværelse med klinker på gulv og brusekabine. Stuen er dejligt lys med flotte lyse gulve og flot vinduesparti, der går til kip. Fra stuen udgang til en syd-vestvendt overdækket træterrasse. Der er terrasse på tre af husets sider, så det er altid muligt at finde en solplads eller trække sig tilbage i skyggen, hvis der skulle blive for varmt. De lidt køligere dage kan nydes inden døre ved brændeovnens skær. Der er varmepumpe. Fibernet er indlagt.

Herudover er der en nyopført isoleret garage med god plads til bilen eller båden. Automatisk port

Fra stranden er der gåafstand ind til havnen. Her finder du et skønt havnemiljø, med restaurant, cafeteria, ishus, kaffehus m.v. På havnen er der bademuligheder og for vinterbaderne er der indrettet et klubhus med omklædningsrum samt sauna. I nærheden af færgeleget er der en nyere legeplads, hvor børnene kan boltre sig. I Havnsø finder du Dagli´brugsen, hvor du kan gøre dine daglige indkøb. På den anden side af Havnsø ligger Vesterlyng, et skønt naturområde med et rigt planteliv og med fritgående kreaturer. Vesterlyng strand er kendt som en af landets bedste badestrande….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandengen 31 , 4591 Føllenslev2.495.000 kr.27.722 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.781 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 90 ㎡Grund: 604 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2009

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x