Strandgade 17, 5935 Bagenkop

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Strandgade 17, 5935 Bagenkop

Åbent hus med tilmeldingskrav 12/11 – klik på billede –

For enden af Strandgade er denne store villa med navnet Strandly opført i 1918 på en stor lukket grund. Foran villaen er indrettet et stort betonstens belagt parkeringsareal med plads til egne og gæsternes biler, cykler mm., og selve haven, som er helt lukket, er placeret mod vest og mod vandet.

Villaen er præsentabel og med gode detaljer i murværket, f.eks. konsolgesims, buer over vinduerne, og med stor frontkvist. Der er i årenes løb lavet mange forandringer, f.eks. den store altan, hvor taget er forlænget ud over et udhus, med et flot kig over egen have, mod vandet med lille kig dertil.

Indeholder bl.a.: Entre med trappe til tagetagen. Køkken med tilknyttet spiseafdeling, nedgang til kælderen. Stort soveværelse. En ca. 30 m2 stor stue, hvorfra der er adgang til en udestue/overdækket lukket terrasse med termotag, på hele 32 m2. I sidebygningen er indrrettet et praktisk bryggers med vaskefaciliteter, og indrettet walk in closet i det tilstødende depotrum. Badeværelse med bruser, såvel vandbaseret som elektrisk gulvvarme. Tagetagen: Stort værelse med udgang til vestvendt altan med udsigt. 2 andre gode værelser. Toilet/bad, ingen bruser. Kælder: Vameinstallation.

Foruden boligen får man en stor garage på 48 m2 og en lukket carport på 28 m2 samt flere mindre bygninger, og en praktisk overdækning med i købet. I garagen er der plads til at gå og hygge sig med vedligeholdelse af sin bil, og i den lukkede carport er der pt. indrettet et aktivitetsrum.

Bagenkop er kendt som fællesskabets by, hvor man i fællesskab udvikler byen, det være f.eks. idrætshallen med fitness afdeling, den lokale Dagli´Brugs, havnefesten og den kommende Fantastisk Fællesskabspark, som er under udvikling, kun de sidste tilsagn om midler mangler pt….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandgade 17 , 5935 Bagenkop1.095.000 kr.5.678 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.569 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 172 ㎡Grund: 915 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1918

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x