Strandhagevej 2, 4583 Sjællands Odde

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velkommen til Odsherred…

CHARMERENDE LANDVILLA MED GODE UDBYGNINGER – EN KORT TUR FRA VANDET….

Vi har nu fornøjelsen at byde velkommen på Strandhagevej 2 – til denne hyggelige ejendom. Fra huset er der ganske kort afstand til både Sejerøbugten og Kattegat, hvor den smukkeste solnedgang kan nydes og hvor man kan tage en forfriskende dukkert. Huset har en skøn have med gamle træer og gode muligheder for køkkenhave, høns eller lign. Til huset findes carport.

Vi byder velkommen i husets entré med lyse klinker med gulvvarme og med plads til overtøjet og med trappe til 1 sal. Her er også adgang til huset flisebadeværelse. “Husets hjerte” er uden tvivl den store stue med brændeovn og herfra adgang til husets køkken/alrum. Huset trænger til nyt køkken. Herudover byder stueetagen på stort soveværelse med udgang til overdækket terrrasse og herfra udgang til haven. Fra baggangen er der adgang til den gamle stald, der i dag byder på mange muligheder for udvidelse af boligen, værksted, gildesal eller bare til pladskrævende hobbyaktiviteter. Husets 1. sal byder på repos med adgang til 2 gode soveværelser. På 1. salen og i stuen er der plankegulve og i alle rum er der trælofter.

Hvorfor ikke bo her på fredelige Sjællands Odde, hvor der i den nærliggende Havnebyen er skole, indkøb, kaffebar og mange foreninger? Listen af gode butikker er efterhånden lang i den hyggelige by – vi har Birkemosegårds flotte økologiske gårdbutik, Kastanjelys, Byg & Bo Byggemarked, Ost & vin butikken, vores flotte Superbrugs, Odden Kaffebar og selvfølgelig området bedste fiskehandel. På havnen finder vi tilmed kroen “Den gyldne hane”, restaurant Noova og den legendariske grillbar “Café Tunen”.

Her i skønne Odsherred, hvor naturen og lyset er helt unikt og har du lyst til at blive vækket af fuglene der kigger ind til dig om morgen, eller få besøg af pindsvinet når du sidder og nyder de lyse nætter på terrassen. Vil du tilberede et fantastiske måltid, hvor den friske fisk er hentet fra fiskerne på havnen, eller du har måske selv fanget den. De friske grøntsager er hentet fra en af de økologiske gårdbutikker, hvor du selv har plukket de friske jordbær og gravet dine kartofler op. Er du mere til en cykeltur i naturen i det meget kuperede Odsherred, hvor Unesco har sat Geopark Odsherred på listen over verdens kulturarv. Eller har du lyst til at gå i diverse kunstners fodspor og opleve lyset i Odsherred, så er der en enestående chance nu, for at udleve alle dine drømme på denne landvilla….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandhagevej 2 , 4583 Sjællands Odde675.000 kr.5.168 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.707 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 118 ㎡Grund: 1370 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1920

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x