Strandlysthuse 83, 5330 Munkebo

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot fritidshus – smuk udsigt til Kerteminde Fjord

Intet er bedre end den skandinaviske sommer, så grundlæggende er det besynderligt at rejse til udlandet på sommerferie. Læg derfor tankerne om overvægtige kufferter og indeklemte midtersæder på hylden. Med dette fritidshus er det kun 20 minutter, der skiller fyraften og ferie, for huset ligger smukt på næsset lige syd for Munkebo, hvor I får en fantastisk udsigt over fjorden og Kertinge Nor.

Jollerne ligger for svaj lige uden for vinduerne, mens de små bådebroer også er populære, når der skal fanges krabber eller svømmes. Det maritime er dybt indkodet i områdets DNA, og hvis I vil være med, er det nemt at bugsere en lille motorjolle ned til vandkanten. Skinnet bedrager nemlig ikke – I har kun 90 meter fugleflugt til fjordvandet, hvor der er rig mulighed for fiskeri, mens I samtidig kan tage for jer af de mange øvrige fornøjelser, som nærområdet serverer for jer.

Én af de fornøjelser ligger på Strandlysthuse 83, hvor I møder et veloplagt fritidshus i hyggelige, klassiske dannebrogsfarver. Her bliver I de nye besætningsmedlemmer i en velsejlende forening, som ligger omkranset af grønne kiler med strandengene til den ene side. Børnene møder områdets øvrige matroser på legepladsen, og området er desuden lykkeligt fri for gennemkørende trafik.

Det hele understøtter en atmosfære, som er værd at gøre honnør for. Indadtil byder huset ikke på overvældende mange kvadratmeter, men I har lige præcis, hvad I skal bruge. Og selvfølgelig drømmer I ikke om at bruge feriedagene på hus og have, så det hjælper meget, at også de indre rammer fremstår i flot stand. Huset rummer et enkelt værelse, mens I dertil får et lyst leverum, hvor køkkenet ligger i forbindelse med stuen. I får også en pæn udestue, som giver forbindelse til et depotrum samt badeværelset, der fremstår meget indbydende. Der er el-gulvvarme i både udestue, depotrum og badeværelse. Der er blevet installeret fibernet i huset, så har man lyst til at tage hjemmekontoret til nye højder, kan det også lade sig gøre.

Lad os sige velkommen til fjorden. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandlysthuse 83 , 5330 Munkebo1.350.000 kr.35.573 kr/㎡Ejer Udgifter: 886 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 49 ㎡Grund: 32780 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1952

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x