Strandvejen 236, 2920 Charlottenlund

2920 strandvejen 236 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

5 etagers 2 familie ejendom med to 2 plans lejligheder

5 etagers 2 familie ejendom i Skovshoved med udsigt til havnen og Øresund

Huset ligger lige i smørhullet af Skovshoved lige overfor Skovshoved Havn og badebroen. Det er indrettet med 2 spændende 2 plans lejligheder med separate indgange, lukket gårdhave samt stort meget brugbart anneks/værksted/atelier i direkte tilknytning til huset via glasoverdækket mellemgang. Herudover er der cykelskur, værksted og 2 parkeringspladser foran ejendommen.

Huset er særdeles velegnet som 2 generationsbolig eller hvis man har store hjemmeboende børn. Man kan også udleje den nederste lejlighed. Begge lejligheder har en stor sydvendt og meget solrig altan med sol hele dagen og til ud på aftenen. Det bebyggede areal i hovedhuset er på 4 x 70 kvm. Hertil har den øverste lejlighed også indrettet loftet.

Stuelejligheden er således lagt sammen med beboelig underetage og er på 105 kvm. og indrettet med stort åbent køkkenalrum i underetagen, hvorfra der er trappe op til lejlighedens 2. etage, som er indrettet med 3 soveværelser og stort badeværelse. Der er udgang til altanen fra det ene værelse, som også kan indrettes til en stue.

På husets bagside er der via glasoverdækning separat indgang til den øverste lejlighed, som er i 3 etager og i 1. sals niveau indrettet med stort åbent køkken/alrum i direkte og åben forbindelse med stor opholdsstue med flot porcelænskamin og dejlig udsigt og udgang til altanen. Lejlighedens 2. sal er indrettet med 3 regulære soveværelser og stort badeværelse. På loftet er der indrettet et lille værelse.

I halvdelen af kælderen er der indrettet vaskerum med bad og toilet samt et fint kælderum, hvor der er indgang fra hovedtrappen. Det store meget brugbare og godt isolerede atelier er opvarmet med brændeovn og varmepumpe og er iflg. BBR på samlet 69 kvm. inkl. cykelskur og det lille værksted….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandvejen 236 , 2920 Charlottenlund15.500.000 kr.87.918 kr/㎡Ejer Udgifter: 10.245 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 188 ㎡Grund: 260 ㎡Antal værelser: 9Opført i: 1930

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x