Strandvejen 291, 9340 Asaa

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Skøn landejendom med fantastisk beliggenhed

Skøn landejendom med fantastisk beliggenhedVelkommen til Strandvejen 291, Gerå, 9340 Asaa. Denne skønne landejendom byder på enestående muligheder for at nyde naturen lige udenfor døren samt for at opleve rummelige omgivelser. Med en villa i to plan og et samlet areal på 163 m2 samt udbygninger med 464 m2 strækker denne ejendom sig over et imponerende grundareal på 4,2 HA. Det er et hjem med uendelige muligheder, perfekt til at skabe jeres eget præg og udfolde familielivet.
Velkommen indenfor
Du…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandvejen 291 , 9340 Asaa795.000 kr.4.874 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.077 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 163 ㎡Grund: 41677 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1910

Strandvejen 291, 9340 Asaa

 

Beskrivelse

Landejendom med perfekt mulighed for at nyde friluftlivet i egen baghave

Åbent hus med tilmeldingskrav 13/2 – klik på billede –

Landejendom med masser af plads og muligheder for hele familien
Denne landejendom med masser af tilhørende jord, er det perfekte sted til familien, som ønsker at sætte sit eget præg på sit fremtidige hjem. Der er tale om en stor grund på 4,1 HA hvoraf 1,1 HA er et separat jordstykke. Alt denne plads kan blandt andet udnyttes til dyrehold, etablering af ridebane, boldbaner, bålhytter, frugthaver og søer samtidigt med at det rige dyreliv i området også kan gøre det store areal velegnet til jagt. Her er der plads til på mange måder at nyde naturen, da mulighed for at se naturen blomstre og udvikle sig for øjnene af en, bestemt gør sig gældende. Ønsker man til gengæld at nyde naturen med vind i håret og motorbrummen i øret kan der også anlægges baner og stier velegnede til motocross kørsel. Det er med andre ord kun fantasien der sætter grænser for hvordan den store mængde plads kan udnyttes, så er der masser af muligheder for at hele familien kan få lov til udfolde sig. Ejendommen har udover rigelig plads også en stor lade bygning, som kan bruges til værksted, hold af heste, opbevaring eller meget andet.
Inde i boligen findes et stueplan som byder på en rummelig entre med bordplads, et køkken med synlige bjælker samt en stue med udsigt til naturen. Ydermere et soveværelse, rummeligt badeværelse, et børneværelse og et bryggers. På boligens første sal finder du et soveværelse og endnu et børneværelse som begge er med loft til kip. Der er herudover også mulighed for at etablere et ekstra værelse. Første salen giver også mulighed for at nyde et flot kig til solopgangen over den nordjyske østkyst. Rundt om boligen har ejendommen en overkommelig have, og ved hovedindgangen findes en terrasse som får sol hele formiddagen.
Endvidere er alt dette beliggende med kun:
– 2 km til havet
– 3 min. kørsel til indkøb
– 30 min kørsel til Aalborg
Her findes altså den perfekte ejendom til familien der ønsker at bo med masser af plads og muligheder omkring sig og i en bolig der leder op til at føre alle sine boligdrømme ud i livet.

Beregnede ydelser i nærværende salgsmateriale er baseret på gældende takster for indeværende år. Ydelserne er baseret på seneste kendte vurdering, og kan blive ændret som følge af evt. højere vurdering for indeværende år. Alle ejendomme i byzone vil som udgangspunkt blive områdeklassificeret: lettere forurenet, jfr § 1 i lov nr. 507 af 7.6.2006 ændring af lov om forurenet jord…..

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandvejen 291 , 9340 Asaa895.000 kr.5.487 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.624 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 163 ㎡Grund: 41677 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1910