Strandvejen 62, 7741 Frøstrup

7741 strandvejen 62 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt ejendom i Lildstrand

Velholdt ejendom beliggende ved Lildstrand. Ejendommen har ingen bopælspligt og kan derfor benyttes både som helårs -og fritidshus.
Huset ligger godt i læ for vestenvinden og er ligeledes beliggende på stor 2.220 kvm naturgrund.

Der er etableret solceller på ejendommen i 2012, ejendommen er endvidere forsynet med solvarme, en luft til væske varmepumpe samt 2 stk luft til luft varmepumper.

Huset her har hele 213 kvm bolig og i stueplan finder du en god entré, et dejligt lyst køkken med en hyggelig spiseplads og med åben forbindelse til stuen. Stuen er en hyggelig vinkelstue med masser af plads til både sofaarrangement og spisebord. Både køkken og stue har flotte parketgulve.
Fra stuen er der nedgang til en virkelig flot udestue med flotte vinduespartier samt udgang mod syd.
I husets stueplan finder du endvidere to gode badeværelse med bruseniche, et grovkøkken med udgang samt 2 store værelser med hver deres varmepumpe.
Husets tagetage indeholder en dejlig stue med loft til kip og udgang til en dejlig tagterrasse. Terrassen har en skøn udsigt ud mod stranden, men er samtidigt godt skærmet af for vestenvinden. Fra stuen er der adgang til et fint toilet samt til et dejligt soveværelse med virkelig dejlig udsigt helt ud til Bulbjerg. Der er ligeldes et flot parket gulv i tagetagen.

Vesterhavet kan næsten ikke undgå at spille en stor rolle, når I bor så tæt på de blå bølger og Lild Strands landingsplads. Herfra drives der stadig fiskeri og I kan købe både frisk og røget fisk med hjem til aftensmåltidet. Ved landingspladsen er der etableret 2 geniale kystterrasser, som indbyder til at sidde med et glas rosé i hånden og se solnedgangen, en hyggelig sommeraften.
Lildstrand er ligeledes godt på vej til at blive en certificeret ”Dark sky park”, fordi området har noget af det allerdybeste nattemørke, hvilket betyder utroligt meget for naturen, men også for mennesker og deres evne til at finde ro og afstresning.

Genrelt er naturen ved Lildstrand noget ganske særligt og der arbejdes på at udvide National park Thy, således at den unikke natur ved Lildstrand bevares på bedste vis.
Lildstrand er fyldt med flot Vesterhavs natur, store strande og et enormt, fredet og stærkt kuperet landskab med klitter, hede, skov og søer. Det er et idyllisk område præget af lyng, hedemose, enge, nåletræer, små søer m/rørskov, uspoleret natur og idylliske vandrestier. Her er kort afstand til Bulbjerg, Danmarks eneste fuglefjeld og Fuglereservatet Vejlerne, som er Nordeuropas største fuglereservat, med rig mulighed for at opleve flere sjældne fuglearter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandvejen 62 , 7741 Frøstrup1.295.000 kr.5.495 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.684 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 213 ㎡Grund: 2220 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1925Sidste tilstandrapport er fra: 2013-07-25 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x