Strøggade 7, 7620 Lemvig

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Etplansvilla med fin planløsning beliggende på stor naturskøn grund

Lige i udkanten af Ramme ligger denne etplansvilla på en særlig stor og naturskøn grund.

De ialt 146 kvadratmeter er udnyttet rigtigt fint – Både i forhold til at bruge huset som det er, men også at bygge videre på, hvis I drømmer om stort køkken alrum og rummelig stue.
3 af de 4 værelser har en fin størrelse, men det sidste kan fint bruges til kontor/opbevaringsrum, med mindre man ønsker at gøre det lidt større ved at flytte en skillevæg – Der er flere muligheder.

Indretningen består udover de 4 værelser af bryggers, mindre fordelingsgang, badeværelse med plads til vaskemaskine, køkken samt to stuer i forlængelse af køkken. Det er hér i de store rum, man evt. kan åbne op, og skabe et dejligt rummeligt og lyst køkkenalrum i sammenhæng med stue, for dermed at opnå gennemgående lys.

Som et ekstra plus er der etableret en hyggelig udestue, hvor der er lagt lyse klinker på gulvet.
Et dejligt rum, som især kommer til sin ret i det tidlige forår og i sensommeren, hvor man kan nyde en stille stund et sted hvor lys strømmer ind, og synet til haven er helt tæt på.

Haven er helt lukket og ugeneret.

Huset opvarmes med billigt fjernvarme.

Beliggenheden ift cykelsti og nabobyen Lomborg er rigtig fin for børnefamilien med behov for pasning i daginstitution – Endnu tættere på ligger skole og hal og dermed fritidsaktiviteter for alle i familien.

Haven og størsteparten af den store grund vender helt optimalt imod syd, hvorfor solen kan nydes gennem det meste af dagen på den rigtige side af huset.

Huset må gerne benyttes som fritidsbolig.

Ramme er en hyggelig landsby, med et godt sammenhold mellem indbyggerne, og flere by arrangementer i løbet af året. Byen har som sagt skole og et velfungerende foreningsliv for store og små både sommer og vinter. Der er et fint samarbejde med de omkringliggende landsbyer i foreningsregi.

Daginstitutionstilbud finder man i nabobyen Lomborg som ligger to minutters kørsel fra Ramme. Der er endvidere cykelsti mellem de to byer.

Byen har været med i byfornyelsesprojekt og man har i den forbindelse lavet flere grønne områder – Oplagte steder at samles både ung og gammel. Området omkring byen byder på både skov og vand, da du har kort afstand til både Vesterhavet samt Klosterheden, der året rundt byder på skønne naturoplevelser.

Kontakt EDC for en fremvisning på telefon 96 63 40 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strøggade 7 , 7620 Lemvig445.000 kr.2.957 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.248 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 146 ㎡Grund: 2427 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1964