Strubjerg 24 2-tv, 9400 Nørresundby

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Rummelig lejlighed med sydvendt altan nær Aalborg!

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/4 – klik på billede –

Ønsker du at bo tæt på Aalborg, tæt på motorvejen og samtidig i rolige omgivelser, så er Strubjerg 24, 2. TV. bestemt en fremvisning værd! Her får du en skøn lejlighed på 81 kvadratmeter med en stor sydvendt altan og tæt på Aalborg Centrum.

Når du træder ind i lejligheden, vil du blive budt velkommen af en rummelig entre, som fører dig videre til de forskellige rum. Lejligheden byder på et værelse, som også kan anvendes som kontor, og videre et pænt badeværelse, med seperat brus samt vaskesøjle.

Køkkenet er praktisk, stort og moderne med hårde hvidevarer fra 2017, som er i rigtig god stand. Her er alt, hvad du behøver for at lave lækre måltider. Der er også en god skabsplads i køkkenet til opbevaring af dine køkkenredskaber.

Videre har du et stort soveværelset med masser af skabsplads.

Til slut har du en stor stue hvor man har plads til det helt store spisebord og sofaarrangement, samt udgang til den skønneste sydvendte altan hvor der er masser af plads til borde og stole, samt grillen.

Lejligheden har også fået nye gulve, som giver den et flot og moderne udseende. Parkering vil ikke være noget problem, da der er gode parkeringsmuligheder lige nede foran.

Alt i alt er Strubjerg 24, 2. TV, 9400 Nørresundby en dejlig lejlighed med mange faciliteter samt en god beliggenhed….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strubjerg 24 2-tv, 9400 Nørresundby1.295.000 kr.15.988 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.605 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 81 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1973