Stutmestervej 12A, 3400 Hillerød

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Etplansvilla med 4 værelser få skridt fra Slotsparken

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/11 – klik på billede –

I et trygt og børnevenligt kvarter lige op til Slotsparken venter denne charmerende etplansvilla med fire store soveværelser på at byde velkommen til nye ejere. Her kommer I til at bo få skridt fra de grønne, historiske omgivelser omkring Frederiksborg Slot med Slotssøen og den smukke slotshave – en særdeles idyllisk og stemningsfuld ramme om de daglige gå- og løbeture. Samtidig giver den centrale beliggenhed jer let adgang til alle dagligdagens fornødenheder. Fra boligen er der kort gåafstand til skole, institutioner og fritidsaktiviteter. Der er gode indkøbsmuligheder og spisesteder tæt på, og I kan cykle til Hillerød Station på under ti minutter.

Villaen er blevet renoveret i 2019 og fremstår i nydelig opdateret stand. De 151 kvadratmeter er godt udnyttet, og planløsningen passer godt til børnefamiliens behov. De fælles opholdsrum ligger samlet i den ene ende af boligen, mens værelsesafdelingen med de fire værelser ligger omkring fordelingsgangen i den modsatte ende. Boligen indeholder herudover et badeværelse, et gæstetoilet, et depotrum og et rummeligt vaskerum i forbindelse med entreen. Der er et dejligt lysindfald i den rummelige stue, og i forlængelse heraf ligger det tosidede køkken. Fra stuen er der direkte udgang til terrassen, som er en skøn udendørs forlængelse af opholdsarealet. Den lukkede og solfyldte have er nem og dejligt overskuelig – her skal I blot sørge for at slå græsset og klippe hækken.

Lyder det som noget for jer? Ring til EDC og bestil en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stutmestervej 12A , 3400 Hillerød4.795.000 kr.31.340 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.657 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 151 ㎡Grund: 707 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1955Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-29 check den her

Stutmestervej 12A, 3400 Hillerød

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Moderniseret villa med suveræn beliggenhed i Hillerød

Klos op ad Slotsparken, få skridt fra alle byens bekvemmeligheder i Hillerød, ligger denne charmerende etplansvilla, som er renoveret indvendigt i 2018-2019. Her er således tale om en indflytningsklar bolig, der blandt andet byder på fire store værelser, og hertil hører en skøn have og en god carport.Matriklen ligger tæt op ad naturens skovbevoksede rigdomme i Frederiksborg Slotshave, og samtidig er der kort gåafstand til indkøbsmuligheder, skole og øvrige fornødenheder. Først og fremmest får I glæde af skoven, som overgår til endnu mere storslået natur i Gribskov. Dernæst kan børnenes skolegang med fordel foregå på Hillerødsholmskolen, som de hurtigt når til fods, og der er også få skridt til alle mulighederne i byens centrum.Jeres nye hjem ligger på en hjørnegrund, hvor en flot, stenbelagt forhave og carporten tager imod jer. Huset fremtræder enkelt og velholdt, og inden døre venter jer et velindrettet, lyst og moderne interiør.To sammenhængende stuer udgør boligens primære opholdsrum, hvor der er god plads til at indrette hyggelige sektioner, og sollyset strømmer ind i hjemmet via det vældige vinduesparti til haven. Særskilt finder I et smukt snedkerkøkken, som passer perfekt til ejendommens æstetik, og det er udstyret med både induktionskomfur og gaskomfur.Fordelingsgangen leder videre til værelser og badeværelser, hvoraf der er fire store, regulære værelser og to badeværelser. Det ene badeværelse er særdeles rummeligt og har også adgang til et walk-in-closet. Ude kan I se frem til en hyggelig og nem have, som hovedsageligt består af en plan græsplæne med hæk omkring, så I kan færdes ugeneret. Der er belægning af brudfliser rundt om hele huset, og den sydvendte fliseterrasse bliver et yndet opholdssted sommeren igennem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stutmestervej 12A , 3400 Hillerød5.495.000 kr.35.915 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.953 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 151 ㎡Grund: 707 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1955