Sundsørevej 36, 7870 Roslev

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Hobbyejendom med indtægt fra vindmølle
– Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale.

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/12 – klik på billede –

Charmerende hobby- og landejendom med 4,15 ha jordtillæggende, som ligger direkte op til ejendommen. Arealerne har været anvendt til juletræer, som bliver fjernet i foråret 2024. Fra boligen er der kort afstand til skole via cykelsti samt indkøb ved Thise Købmand og mejeriet. Yderligere er der kort afstand til fjorden ved Sdr. Thise strand, med et hav af muligheder for vandsport og hygge.

Boligen er løbende renoveret og moderniseret, og er med dejlig og hyggelig beboelse på 115 m². Gode udbygninger på 166 m² med plads til garage, værksted og hobby.

Boligen er oprindelig opført i 1900. Fremtræder i særdeles velvedligeholdt stand og er med gul-pudset facade, hvide vinduer af god kvalitet samt rødt Decratag på bolig og udhus. Boligen er energimærket D og opvarmes med nyere pillefyrs-anlæg.
Herforuden er der husstandsvindmølle med en garanteret indtægt på kr. 90.000 pr. år de næste 12 år!

Boligen indeholder bryggers med fordeling til lyst og flot renoveret badeværelse samt et skønt landkøkken med hvidt inventar.
Rummelig vinkelstue, entre/kontor og værelse. Herforuden er der i modsatte ende et gennemgangsværelse, der fører til rummeligt soveværelse.
Her er flotte hvidmalede lofter med synlige bjælker samt flotte trægulve samt klinker i bryggers og bad.

Alt i alt en rigtig hyggelig ejendom med fredfyldt placering og med uanede muligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sundsørevej 36 , 7870 Roslev1.595.000 kr.13.870 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.703 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 230 ㎡Grund: 41494 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1900

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x