Svend Grathes Vej 11, 8960 Randers SØ

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot renoveret villa i Kristrup på hele 170 m²

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/3 – klik på billede –

På en meget attraktiv beliggenhed i Kristrup, hvor du har gåafstand til indkøbsmuligheder, bager samt specialforretninger, ligger denne indflytningsklare og flot renoverede villa på hele 170 m² bolig. Her er en oplagt mulighed for den store familie med potentielt 5 soveværelser og 2 badeværelser. Der er virkelig nem adgang til E45.

Ejendommen har siden 2019 fået renoveret køkkkenet samt udskiftet begge badeværelser. Derudover kan det nævnes at vægge er spartlede og der er lagt nye gulve. Derudover er tag og vinduer udskiftet for ca. 20 år siden.

Ejendommen har en optimal indretning for familien og der er potentielt mulighed for at få 4 børneværelser. Man bydes velkommen i entré, hvorfra der er adgang til det ene badeværelse. Dette er renoveret i 2022 med væghængt toilet, nyt arrangement og bruseniche og derudover er klinkerne skiftet og helt med ud i entréen. Fra entréen fortsætter man videre ind i den store stue, hvor der er rig mulighed for både at have en hyggelig opholdsstue samt et stort spisebord når gæsterne melder deres ankomst. Fra stuen er adgang til bryggers med vaskesøjle. I forlængelse af stuen ligger det hyggelige køkken med tilhørende alrum. Her får man glæde af et lyst køkken med massiv træbordplade og gode hvidevarer i form af amerikaner-køleskab med både is-maskine og koldt vand. Fra køkkenet er der udgang til træterrasse.

På 1. salen er der lavet et stort soveværelse med stort walk in og udgang til en altan med flot udsigt over byen. Derudover et kontor, badeværelse fra 2022, igen med væghængt toilet, nyt arrangement og speciallavet bruseniche. Derudover 2 gode børneværelser.

Udenfor parkeres der i carporten med tilhørende redskabsrum og derudover endnu et redskabsrum samt en fin lukket have….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Svend Grathes Vej 11 , 8960 Randers SØ2.095.000 kr.12.659 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.101 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 170 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-24 check den her

Svend Grathes Vej 11, 8960 Randers SØ

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot og velholdt villa med god beliggenhed i Kristrup

I et børnevenligt og attraktivt kvarter i Kristrup finder I denne villa, der kan blive jeres. Huset har 170 m2 fordelt over halvandet plan, mens der udenfor er en skøn have til de varme sommerdage.I får en eftertragtet beliggenhed, der placerer jer med gåafstand til både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, som alt sammen nås i en radius af cirka 600 meter. Derudover er der også fine tilkørselsforhold til motorvejsnettet.Stueplan byder på et vaskerum og et badeværelse, mens de resterende kvadratmeter er dedikeret til køkken-alrummet og stuen. Køkkenet har hvide elementer, der flot brydes af det mørke gulv, og i stuen venter jer et behageligt lysindfald. På førstesalen kommer I op til reposen, som åbner op til badeværelset samt til fire værelser, hvoraf der fra to af værelserne er udgang til en altan.Foruden altanen kan I se frem til en stor, lukket have med en terrasse mod sydvest. Hertil er der også græsplæne med let beplantning, mens I sluttelig får en carport….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Svend Grathes Vej 11 , 8960 Randers SØ2.095.000 kr.12.659 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.733 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 170 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1964