Sverrigsvej 17, 7130 Juelsminde

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Liebhaverejendom med 200 meter privat strand!

Er du liebhaveren som drømmer om at bo i 1. række til vandet og samtidigt have en ejerudgift på blot 2.056kr./måned? Så skal du læse med her!
– EJENDOMMEN KAN ÆNDRES TIL FRITIDSHUS VIA FLEXBOLIG-ORDNINGEN!

Helt unik ejendom med egen strand, perfekt til familien der gerne vil have ro, frisk luft og plads omkring sig. Allerede når man kører ind på den private rundkørsel fornemmer man den enestående beliggenhed og mulighederne.

Her er knapt 6 hektar jord, beboelse på 268 kvm samt 120 kvm erhvervsbygning. Herudover en udlejningsejendom på 74 kvm samt mulighed for at bygge staldbygning – der er allerede hentet tilladelse til en yderligere bygning/stald på 192 kvm.

Huset er arkitekttegnet, inspireret af Arne Jacobsen, med vinduer og døre mod havet, zink inddækket stern og med alle leverum vendt ud mod haven og havudsigten.
Huset er totalrenoveret i 2010 til et moderne præg og med optimal udnyttelse af beliggenheden og udsigten.

Fra hovedtrappen, lavet af bornholmsk granit, ser man havet og helt til Lillebæltsbroen gennem husets store vinduer. Når man træder ind bliver man fra den store elegante hall straks mødt af lys, og det er svært at rive sig væk fra den helt fantastiske udsigt. Her er lysindfald fra alle 4 verdenshjørner, fra det forhøjede loft med 360 graders ovenlysvinduer. Endvidere er der i hallen Blue Pearl granit klinker.

Boligen byder på 3 gode værelser, et med skabsvæg og alle med udgang til haven og udsigt til vandet, et stort badeværelse med brus og herudover et stort master bedroom med walk-in samt stort badeværelse.

I midten af boligen finder man det store køkken alrum hvor vinduerne går fra gulv til loft, og med udgang til to terrasser. Her kan man på den ene side nyde aftensolen under træet der er indbygget i terrassen lavet af sibirisk lærketræ, ligeledes er der indbygget plantekasser med marehalm der bringer fornemmelsen af at stranden går helt til huset, og på den anden terrasse kan man drikke kaffe i morgensolen.
Der er lagt praktisk og flotte trægulve i stue og værelser, samt blue pearl granitklinker i køkkenalrum og hall.

Køkkenet har en praktisk køkkenø med en eksklusiv Thermex emhætte, designet af Jacob Jensen, valgt så den matcher arkitekturen af huset. Der er indbygget Siemens opvaskemaskine, ovn og kombi ovn samt 5 zoners induktions kogeplade. På køkkenøen er der lagt hvid komposit granitplade der ligeledes også pryder på den matchende konsol i hall og på den væghængte reol i stuen.
Spisepladsen ligger i forlængelse af køkkenet, med gulv til loft vinduer, så der er ren rå uforstyrret udsigt til vandet hele vejen rundt.
Den flotte og meget rummelige stue med udsigt til havet, indbyder til hyggelige stunder og fantastiske udsigter. Fra stuen kan man endda kigge til hestene på folden. Stuen har yderligere en hyggelig brændeovn og udgang til terrassen der strækker sig hele vejen rundt om ejendommen så man altid kan finde læ og sol.

Til boligen hører en carport til enkelt bil eller havetraktor og endnu en carport der har rigelig plads til to biler. Carporten er klinkebelagt og med gulvvarme, samt direkte indgang til huset så man tørskoet kan komme hjem.

Fra den dobbelte carport er der også indgang til erhvervsbygningen fra 2012. Erhvervsbygningen er fuldt isoleret og med gulvvarme indlagt i samtlige rum. Den er indrettet så den kan bruges til liberalt erhverv, gæsteværelser, hobbyrum, teen/herreværelse, eller til udlejning. Erhvervsbygningen byder på flere rum, 2 toiletter, stort bruserum, samt køkken og teknikrum.

Det røde murstenshus er udlejningsejendommen, som sælger pt bruger den til, hvilken består af 74 kvm fordelt på 3 værelser, et badeværelse, et køkken og entre samt garage bygningen ved siden af. Huset kan også udnyttes så flere generationer kan bo sammen på ejendommen sammen.

Foruden kan det nævnes at der pt er 4 folde med læskur, og resten af ejendommen består natur areal der passer sig selv. I haven pryder paradisæbletræ med de smukke røde æbler i sæson og frugter kan nydes fra både æbletræer, pæretræ og mandeltræ er der sågar også. Haven er let at holde, robotklipperen passer plænen og her er ingen krævende bede. Ejendommen har desuden lav ejerudgift da det er registreret som landbrug, og derfor er skatterne utrolig lave.
Selve huset er opvarmet med jordvarme, og er med gulvvarme i alle 388 m². I kombination med solceller efter den gamle ordning, hvor man kan akkumulere varme om sommeren og forbruge det om vinteren, og hvor varmepumpen er placeret centralt for optimal varmeudnyttelse, sikrer man et lavt varmeforbrug.

Ejendommen er den perfekte legeplads hvor både børn og voksne kan boltre sig på ATVer, bade hele året, hygge sig på stranden med bål ved solnedgang, eller kayakke i solopgangen. Her er plads til den store familie, til gæster og fester, til hesteejendom eller andre dyrehold.

Har ejendommen vakt din interesse? Så kan vi slutteligt fortælle, at den er hele oplevelsen værd!
– Vi, hos EDC Domus First Class, vil med fornøjelse fremvise ejendommen til potentielle købere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sverrigsvej 17 , 7130 Juelsminde9.995.000 kr.49.975 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.997 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: BStørrelse: 338 ㎡Grund: 58495 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1966

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x