Svollingvej 48B, 6990 Ulfborg

Husby, svollingvej 48b 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt fritidshus på stor ugenert grund

Meget flot og velholdt fritidshus, beliggende på stor ugenert og veltilplantet grund ved Vesterhavet og Husby Klitplantage i Vester Husby, et af de smukkeste områder langs den Jyske Vestkyst.

Huset er opført 2005 i røde mursten med stråtag og med termovinduer i plast. Dertil udhus med plads til opbevaring. Dejlig ugenert og stort terrasseanlæg med skønt udsigt over haven.

Huset er indrettet med entre/bryggers med håndvask samt vaskemaskine og tørretumbler – lyst og rummeligt køkken/alrum i åben forbindelse til hyggelig opholdsstue med loft til kip, brændeovn, spiseplads og udgang til terrassen – lyst gæstebadeværelse med bruseniche – flot luksusbadeværelse med spa og damp-brusekabine – 3 gode værelser med skabsplads.

Der er trælofter samt lyse vægge i hele huset. I værelserne er der flotte trægulve og klinkegulv med varme i køkken/alrum og stue, badeværelserne og entre/bryggers.

Varmepumpe fra 2020. Huset blev ekstraisoleret ved opførelse, således er der 200 mm på loft, 125 mm i vægge og 150 mm i gulve.

Huset har aldrig været udlejet og kun været anvendt til ejerens egne ferier.

Her er tale om et velholdt, rummeligt og indbydende fritidshus, indrettet med god smag og beliggende på en skøn og ugeneret grund….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Svollingvej 48B, 6990 Ulfborg2.495.000 kr.20.285 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.160 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 120 ㎡Grund: 4498 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2005

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x