Tåderupvej 10, 4293 Dianalund

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

SKØN LANDEJENDOM MED 2 HA JORD OG EGEN RIDEBANE

Åbent hus med tilmeldingskrav 14/4 – klik på billede –

Den perfekte ejendom til familien, som drømmer om at bo i naturskønne omgivelser og med bedste muligheder for heste- eller anden dyrehold. Her er få min. kørsel til henholdsvis Dianalund og Ruds-Vedby.

Ejendommen er beliggende med en fantastisk udsigt ud over landskabet. Dejlig stor grund på godt 2 ha. Der er anlagt ridebane og en del af arealet er udlagt til folde. I forbindelse med beboelsen og udbygningerne er der en enkel anlagt have med græsplæne samt en hyggelig gårdsplads. På bagsiden af udbygningerne er der desuden en stor gårdsplads.

Det er muligt at indløse ridetegn i nogle af de omkringliggende skove.

Beboelsen fremtræder i pæn stand. Her er opvarmning ved Twin Heat biobrændselskedel, som kan fyre med træpiller, flis m.v. Der kan suppleres med brændeovnen i beboelsen. Udbygningerne er bl.a. indrettet med hestebokse, godt værksted, fyrrum, lade med stor el-port, sadelrum og garage. Desuden separat hønsehus.

Boligen indeholder: Entré med trappe til 1. sal. Pænt lyst spisekøkken. 2 stuer én suite, hvoraf den ene har været benyttet til soveværelse. 2 værelser. Pænt badeværelse med bordarrangement og bruseniche. Stort bryggers. 1. sal: Repos. Soveværelse. Stort alrum/stue. Værelse. Toilet med mulighed for indretning til badeværelse.

En virkelig dejlig ejendom med en skøn beliggenhed og mange anvendelsesmuligheder.

Ejendommen har en naturskøn beliggenhed nær Skellebjerg mellem Dianalund og Ruds-Vedby. Her er få min. kørsel til begge byer. Dianalund byder bl.a. på butikstorvet med gode indkøbsmuligheder, samt skole, daginstitution og sportsområde med stor hal. Fra Skellebjerg er der gode togforbindelser mod København (med skift i Tølløse) og mod Slagelse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tåderupvej 10 , 4293 Dianalund2.495.000 kr.11.763 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.004 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: CStørrelse: 218 ㎡Grund: 20007 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1862Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-26 check den her