Tanavej 6, 2770 Kastrup

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Smuk og istandsat villa med formidabel beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 7/5 – klik på billede –

Velkommen til denne smukke villa fra 1970, som virkelig har fået en spændende istandsættelse i 2016, hvor der blandt andet er åbnet op til loftet, som giver masser af ovenlys, installeret et rummeligt og virkelig flot Vordingborg-køkken med Miele hårde-hvidevarer og Quooker samt installeret gulvvarme i hele huset. Boligen tilbyder 166m2 fordelt på en indbydende entre med god plads til overtøjet, 2 smukke badeværelser i samme ?materialer, samt 4 gode værelser og et stort soveværelse med indbyggede skabe og direkte udgang til haven. I forlængelse af soveværelset ligger desuden det ene badeværelse. Villaen har endvidere fået arrangeret en veludnyttet hems ovenover køkkenet. Stuen er rummelig med god plads til hyggekrogen og TV-hjørnet. Herfra har man desuden direkte udgang til boligens aflukkede og hyggelige terrasse foran huset. Terrassen på bagsiden af huset er særdeles indbydende og privat og giver virkelig en stemning af hygge med fuglefløjt fra fælleden, som ligger kun en spytklat fra huset. Udover haven er der også et veludnyttet og isoleret udhus, som kan bruges til opbevaring af diverse samt her er desuden plads til at have gæster sovende. Der er yderligere installeret fibernet samt gjort klar til Clever el-bil.
Boligen ligger i et særdeles eftertragtet kvarter, hvor man har fælleden som nabo og er tæt på de gode busforbindelser, samt de mange og gode butikker på Kongelundsvej.
Absolut et besøg værd!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tanavej 6 , 2770 Kastrup5.695.000 kr.33.648 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.343 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 166 ㎡Grund: 731 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1970

Der er ingen anmendelse på “Tanavej 6

[rotador grupo=1]