Tandergårdsvej 3, 8340 Malling

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Unik og meget velholdt ejendom

Her er der en fin ejendom med gode muligheder for både bolig og erhverv.

Du kører op ad vejen med en allé af træer, for enden af vejen bliver du budt velkommen på den fine gårdsplads og de præsentable hvide bygninger. Ejendommen består af tre længer – stuehuset i to etager, en længe, der kan anvendes til gildesal og en længe med værksted og garage. Derudover er der bag den ene længe et maskinhus og et fyrrum.

Du bliver budt velkommen i hallen med trappen til første sal. Herfra er der adgang til husets alrum. Her er der mulighed for spiseplads i åben forbindelse med det elegante køkken i grå farver. Vil du have plads til mange gæster, så er der en separat spisestue med adgang fra køkkenet. Her er der plads til et langbord til de mange gæster. Fra spisestuen er der dobbeltdør ud til haven. Fra spisestuen er der fransk dør ind til stuen. Her er der rig mulighed for et stort sofaarrangement. Her har du muligheden for at sidde i karnappen og kigge ud i haven. Udover nævnte findes der på denne etage også et veldisponeret bryggers med separat indgang. Derudover er der et soveværelse med god skabsplads. Badeværelset på denne etage er stort og har både brus og badekar. Slutteligt er der endnu et rum, der i dag bruges til kontor, men med fordel kan anvendes til en stue eller værelse.
På første sal er der en repos med plads til en hyggekrog. Her er der udgang til en østvendt altan, hvor morgensolen rammer. Tillige er der et badeværelse med brus. På første sal er der to værelser samt en stor stue med udgang til en vestvendt altan, hvor aftensolen kan nydes. Hvis der er behov for dette, kan denne stue med fordel anvendes til soveværelse.

På ejendommen er en af længerne sat i stand, så den bruges til gildesal. Her er også mulighed for overnatning, da der er tre værelser i denne afdeling. Der er selvfølgelig også både toilet og bad. Derudover er der både et grovkøkken og et køkken, så festmaden kan tilberedes. Selve festlokalet har højt til loftet og flotte lyse klinker. Gildesalen kan med fordel lejes ud til selskaber.

I den sidste længe er der plads til minimum tre biler i garagerne. Derudover er der et værksted samt et stort maskinhus med porte. Bag denne længe er der endnu et maskinhus.

Med en placering på Tandergårdsvej 3 er du placeret mellem Solbjerg og Malling, så der er ikke langt til dagligvareindkøb samt skole. Hvis du vil til Aarhus, er der en køretur på knap 20 minutter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tandergårdsvej 3 , 8340 Malling11.800.000 kr.37.700 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.955 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 315 ㎡Grund: 128410 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1893

Der er ingen anmendelse på “Tandergårdsvej 3

Annonce: