Tarupvej 1, 5210 Odense NV

5210 tarupvej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Nybolig Tarup byder dig velkommen indenfor på Tarupvej 1.Det første der møder dig, når du træder ind i stueplan, er en lys entré, som deler rummene fint op. Fra entreen er der trappe op til førstesalen og trappe ned til kælderen. I entreen finder du også et gæstetoilet.Køkkenet er indrettet i et lyst og indbydende design, som giver en skøn hjemlig varme, som kombineres perfekt med det moderne design. Den hjemlige varme og moderne stil er et emne, der er gennemført og kommer til udtryk i hele huset. Stueplan byder ydermere på en stor spisestue, som smelter rigtig fint sammen med stuen. Her er der altså god plads til mange gode stunder med familie og venner. Fra køkkenet kan du træde direkte ud på den fine hævede træterrasse, hvor der er rig mulighed for at nyde alt det bedste fra det danske vejr.1. salen byder på en god planløsning, hvor du finder et stort badeværelse og 3 store værelser. Værelserne er i en rigtig god størrelse, som giver dig gode muligheder for at anvende det til soveværelse, børneværelse, kontor eller hobbyrum alt efter hvad der passer ind i dit behov.I kælderen finder du 3 disponible rum, som lige nu er indrettet til teenager afdeling. Der er god plads til at indrette de disponible rum efter dit behov og dermed udnytte de mange gode kvadratmeter, så hjemmet bliver helt perfekt for dig. Kælderen byder også på et fint bryggers med god plads til opbevaring og vask af tøj.Beliggenheden er skøn med en central placering i Tarup. Der er kort afstand til skole, daginstituioner, indkøb og offentlig transport. Er man til den friske side kan man med en kort cykeltur på 10 minutter befinde sig i Odense Centrum.Skal dit nye hjem være en villa med en fantastisk planløsning på en skøn beliggenhed? Så kontakt os i dag på tlf. 66 16 59 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tarupvej 1 , 5210 Odense NV2.995.000 kr.21.578 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.255 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 112 ㎡Grund: 650 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1927Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-25 check den her

Tarupvej 1, 5210 Odense NV

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Skøn murermesttervilla beliggende i eftertragtet boligområde

Åbent hus med tilmeldingskrav 11/9 – klik på billede –

Velkommen på Tarupvej 1 – en charmerende og løbende istandsat murermestervilla i hjertet af Tarup. Her er du tæt på alt, hvad end det er skole, daginstitution, indkøb, natur, Odense City med mere. Den centrale beliggenhed gør hverdagen nem og bekvem.

Det pæne hvidmalede hus bag bøgehækken emmer at sjæl og er lige til at flytte ind i.

Du bliver budt velkommen hjem i en pæn og lys entré, hvorfra det er muligt at tilgå boligens 1. sal samt køkken og stue. Videre herfra præsenteres du for et pænt, lyst køkken. Køkkenet er i lyse materialer, pæn bordplade i eg. Derudover er der rigeligt med bord- og skabsplads. I halvåben forbindelse er to stuer en-suite. Et yderst pænt og rummeligt rum, hvor der er et fantastisk lysindfald. Spisestuen og karnappen giver dig optimale muligheder for at samle hele familien. Den anden stue er ligeledes rummelig og med et godt lysindfald. En rigtig god opholdsstue, hvor pladsen til den store sofagruppe absolut ikke er et problem.
Fra køkkenet er udgang til en stor træterrasse.
Stueetagen fuldendes med et pænt gæstetoilet.

Boligen 1. sal er godt udnyttet og giver dig 3 gode værelser samt et stort badeværelse. Værelserne er gode og nemme at indrette. Her er fin plads til et børneværelse, kontor, soveværelse eller hvad hjertet ellers begærer. Badeværelset er med gode opbevaringsmuligheder og bruseniche.

Boligens kælder fremstår i absolut boligkvalitet, men er ej godkendt hertil. Her er flere gode rum. Kælderen byder på 3 rum og er indrettet som bryggers med vaskefaciliteter, fælles opholdsrum samt disponibelt rum i boligkvalitet.
En kælder dig giver ekstra kvadratmeter og opbevaringsmuligheder. Fra kælderen er der også udgang til haven.

Udvendigt er haven lavet nem at holde. En privat have med flere hyggelige terrasser, hvad enten du ønsker morgen- eller aftensol. Derudover en garage og skur med plads til cykler samt diverse haveredskaber.

Ved du hvor meget din bolig er værd ? Få et gratis EDC Salgstjek – Ring på tlf. 66 14 91 43.

Få en gratis forhåndsgodkendelse. så du kender det prisniveau, du vil blive godkendt til at købe ny bolig for. Vi laver din forhåndsgodkendelse i løbet af ganske kort tid, du skal blot kontakte os på tlf. 66 14 91 43….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tarupvej 1, 5210 Odense NV3.395.000 kr.24.460 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.581 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 112 ㎡Grund: 650 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1927