Tåstrupvej 320, 4340 Tølløse

 

Beskrivelse

155 kvm. Energivenlig villa ud til åbne marker

Beliggende små 4 kilometer fra stationsbyen Tølløse finder man Nørre Vallenderød. Her finder vi denne udbudte perle med udsigt åbne marker direkte fra stuen. Herudover er der gjort en del ved huset, bl.a. luft-til-vandvarmepumpe, Lækker tilbygget stue med loft til kip, nyere renoveret badeværelse halvåbent pænt køkken og muret værksted.

Omringet af åbne vider langs de midtsjællandske alper, omkring de fredede arealer ved Maglesø, Brorfelde Skov og Grøntved overdrev, ligger denne hyggelige landsby i skønne og rolige omgivelser. I disse områder lever der masser af kronvildt. På trods af denne fredelige beliggenhed, har du under 4 km. til Netto, Coop 365, SuperBrugsen, Jem og Fix, folkeskole, idrætsanlæg og institutioner – og der er cykelsti hele vejen. Der er i øvrigt to privatskoler i byen. Du har knap 4,5 km. til regionaltoget mod København H og fra du stiger på toget i Tølløse, til du ankommer på Hovedbanegården, er der under 47 min. Endvidere lokaltog til Slagelse fra Tølløse. Der er kun 10 min. til Holbækmotorvejens til-/frakørsel, hvis du kører bil og skal mod Roskilde og København.

Indeholder: Moderniseret entre med gulvvarme, New Yorker inspireret badeværelse med gulvvarme og bruseniche, Køkken i halvåben forbindelse med stue. Stor opdelt stue til spise- og opholdsstue med direkte udgang sydvendt terrasse med fantastisk udsigt til åbner marker og vider. Ydermere soveværelse. 1. sal byder på 2 værelser og fordelingsgang med skabe. Der er en mindre kælder til huset.

Udvendig er en stor forhave med plads til leg eller høns. Stor indkørsel med plads til flere biler. Muret garage og værksted samt opbevaring. Sydvendt baghave med sol i rigtig mange timer af døgnet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tåstrupvej 320 , 4340 Tølløse1.595.000 kr.9.904 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.598 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 155 ㎡Grund: 1000 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1955Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-05 check den her