Telling Byvej 20, 9460 Brovst

9460 telling byvej 20 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Liebhaverejendom med 1,46 Hektar og Enestående Beliggenhed i Attraktivt Naturområde

Beliggenhed: Dette skønne landsted har en fantastisk beliggenhed i enestående naturskønne omgivelser og malerisk kuperet terræn, perfekt placeret mellem Tingskoven og Fosdalen. Med sine 1,46 hektar kuperet naturgrund med egen sø, og en flot udsigt over landskabet, er ejendommen en sand juvel for både jagt- og naturinteresserede, idet området er rigt på vildt, herunder krondyr, råvildt, ræve, fasaner, agerhøns, harer og trækfugle. Ejendommen er centralt placeret i et betagende smukt og kuperet område, med kort afstand til Limfjorden og kun 3 km til nogle af landets bedste badestrande ved Vesterhavet.
Ejendommen: Denne præsentable og yderst velholdte landejendom består af et stuehus opført i 1943, som blev totaltmoderniseret i 2001, samt flere gode udhuse, der kan anvendes til en mangfoldighed af formål. Boligen er opført i pudset murværk med teglstenstag og mahogni-vinduer og strækker sig over imponerende 290 kvadratmeter. Udhusene omfatter et isoleret fyrrum og stald samt en lade med værksted. Derudover findes en rummelig carport fra 2011 på 98 kvadratmeter med tilhørende stort isoleret redskabsrum. Ejendommen fik i 2010 installeret jordvarme.
Indretning: Boligen byder på en indbydende entré med klinkegulv og rigelige skabs- pladser, en hyggelig forstue med klinkegulv m/varme og brændeovn samt direkte adgang til haven. Der er et stilfuldt badeværelse med bruseniche og gulvvarme, en hyggelig TV-stue med brændeovn og udgang til en dejlig overdækket terrasse, et kontor med udgang til haven samt en trappe til første sal, hvor der findes et værelse og et uudnyttet loftrum med mulighed for yderligere indretning. Det flotte og moderne køkken med klinkegulv og gulvvarme er åbent forbundet med en fantastisk opholdsstue, også med klinkegulv og gulvvarme, loft til kip og flotte fritliggende loftsbjælker, en indbydende masseovn, ovenlysvinduer og store vinduespartier, der sikrer et behageligt lysindfald. Fra opholdsstuen fører en smukt muret trappe til første sal med en voksenafdeling, der inkluderer et soveværelse og eget badeværelse. Boligen præsenterer sig som en fantastisk og smagfuldt indrettet bolig af høj kvalitet.
Opvarmning: Ejendommen opvarmes effektivt og miljøvenligt ved hjælp af jordvarme, en masseovn og brændeovne.
Denne ejendom er en sand oase for naturelskere og dem, der søger et unikt hjem i hjertet af naturen, kombineret med komforten og luksussen ved moderne boligindretning

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Telling Byvej 20 , 9460 Brovst3.295.000 kr.11.354 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.289 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: CStørrelse: 290 ㎡Grund: 14616 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1942

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x