Thiesens Alle 1, 4220 Korsør

4220 thiesens alle 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Super velholdt villa i Korsør Sdr. bydel.

Super velholdt byejendom, beliggende centralt i Korsør sdr.bydel og med få minutters gang til indkøb, skole, Korsør lystbådhavn, strand, havneindløb m.m. Derudover er der kun 2 km til “måske” Danmarks flotteste golfbane. Udover disse korte afstande til nærhed og miljø, så får du en dejlig moderniseret villa med veludnyttede kvadratmeter i en super god kvalitet.

Boligen er på 135 kvm med fjernvarme og indeholder: Entre med flot opgangsparti til 1.sal, gæstetoilet, lækkert stort køkken-/alrum med lyse elementer med skuffer, granit bordplade og alt i hårde hvidevare og med udgang til en stor flisebelagt terrasse og have. Fra den store spiseplads er der udgang til overdækket mindre altan, dejlig dobbeltstue med brændeovn.

1.salen er der en repos samt 3 store værelser – det ene med udgang til altan. Desuden er der et dejligt badeværelse med bruseniche, skabsarrangement og gulvvarme.

Kælder: Viktualierum med opgang til stueplan, bagindgang, værksted med fjernvarmeinstallation, vaskerum, godt rum (p.t. værelse).

Derudover er der en 38 kvm skøn dobbelt carport samt yderligere parkeringspladser. Fra den skønne have med havepavillon er der adgang til et 2-delt muret udhus på 34 kvm, opdelt i værksted og hobby udhus.

En virkelig skøn ejendom der skal ses og opleves….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Thiesens Alle 1 , 4220 Korsør1.895.000 kr.12.566 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.602 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 135 ㎡Grund: 464 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1913Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-12 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x