Timianvej 11, 4683 Rønnede

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Rækkehus med 3 værelser og billig varmekilde

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/2 – klik på billede –

På Timianvej 11 i Rønnede, ligger dette skønne røde murstensrækkehus på 102 m². Grunden er på 431 m² og indeholder bl.a. en carport med tilhørende skur for enden.

Indenfor bydes du velkommen i bryggerset, hvorfra du kommer ind i det åbne køkken-alrum, som har stuen i forlængelse. Fra stuen er der adgang til den dejlige flise terrasse, der er ugeneret fra naboerne. Boligen indeholder i alt tre værelser, alle med gode indbyggede skabe til opbevaring. Rækkehuset rummer også en pæn entre med garderobe plads og adgang til det lyse rummelige badeværelse, samt det tredje værelse.

Rønnede har gode indkøbsmuligheder i form af Rema 1000 og Meny. Til børnefamilierne tilbyder byen folkeskolen Midtskolen Møllevang (0. til 9. klasse), SFO Hvepsereden samt dagtilbud. Nærmeste motorvejstilkørsel både i nordlig- og sydlig retning kan nås på blot 5 min.

Rønnede byder på bl.a. på camp adventure, hvor man kan klatre i træerne samt besøge skovtårnet, som byder på en fantastisk udsigt så langt øjet rækker.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Timianvej 11 , 4683 Rønnede1.595.000 kr.14.687 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.890 kr/mdrRækkehusEnergimærke: BStørrelse: 102 ㎡Grund: 431 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2008Sidste tilstandrapport er fra: 01.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Timianvej 11