Tingbakken 1A, 7100 Vejle

Lindved, tingbakken 1a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velbeliggende andelsbolig i Lindved

Her udbydes en velbeliggende andelsbolig i veldrevet andelsboligforening, med en skøn beliggenhed i Lindved.

Andelsboligen skiller sig ud med en skøn lille have, primært udlagt i græs og bede. Haven danner hyggelige rammer omkring den flisebelagte terrasse, således at kaffen kan nydes i skønne omgivelser og med sol det meste af dagen.

Beliggenheden hedder Tingbakken, hvorfra der er ganske kort til alt hvad Lindved har at byde på. Nærområdet byder også på grønne arealer, legepladser og gode idrætsfaciliteter ved Lindved Hallen. Lindved er velplaceret i forhold til Motorvejsnettet, Vejle, Horsens og Hedensted.

Når bilen er parkeret i carporten, føres man via flisebelægning til boligens indgang. Andelsboligen har både en entré og en bryggersindgang. Fra bryggerset kommer man ind i køkken/alrummet som fordeler videre til de to værelser og stuen, som ligger i forlængelse af køkken/alrummet. I bryggerset er der mulighed for opbevaring, vaske/tørrefaciliteter samt andre praktiske gøremål. Køkkenet er velholdt, men oprindeligt. Fra køkken/alrummet føres man ind i boligens største rum, nemlig stuen. De store vinduer i både køkken/alrum og stue, giver et skønt og naturligt lysindfald. Fra både stuen og alrummet er der udgang til terrassen. Fra stuen træder men ud i entréen som fordeler til boligens soveværelse samt badeværelset. Badeværelset har en god størrelse og klinkerne er holdt i lyse nuancer.

I forlængelse af carporten, findes der et skur, hvor der er plads til ekstra opbevaring.

Alt i alt en får man her en andelsbolig i en sund forening, med med en planløsning, der er lige efter bogen!

Så søger du en andelsbolig, hvor man selv har mulighed for at gøre det sidste, beliggende i rolige omgivelser, så fortjener denne et kig!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tingbakken 1A, 7100 Vejle745.000 kr.7.244 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.200 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: DStørrelse: 99 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1988

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x