Tingløkkevej 13, 5250 Odense SV

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Æstetisk flot villa

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/3 – klik på billede –

På én af Dalums mest centrale beliggenheder – og endda på et roligt lukket vænge – udbydes her en æstetisk flot villa. Huset er gennemført hyggeligt, pænt, flot og med mange tidstypiske træk – både ude- og indefra. Desuden ses forhaven overskuelig og baghaven rolig, grøn og solrig, på den vestvendte terrasse.

Via en smuk trappegang til entréen, bydes man indenfor i praktisk vindfang. Herefter mødes man af stue og alrum, hvor der er flere lækre detaljer. Bl.a. ses de flotte plankegulve, sprossede vinduer, specialbygget alkove med kig mod forhaven og slutteligt ses et velvalgt lyst køkken med træbordplade. Her er bl.a. quooker og meget god skuffeplads. Det charmerende trappeløb der giver adgang til husets to øvrige etager, er bibeholdt fra opførelsen og tilføjer, som mange andre elementer, en skøn sjæl til huset.
Førstesalen er etableret i tidligere ejers tid og ses topmoderne, bl.a. med udskiftet tag, glattelofter og vægge og to gode værelser, hvoraf det ene har udgang til altan/balkon. På denne etage er ligeledes et pulterrum, som eventuelt kan gøres til et toilet.
Kælderetagen er særdeles rummelig og med vinduer til det fri – en meget højt-beliggende kælder. Sælger benytter i dag denne etage til soveværelse, walk-in, bryggers og badeværelse, mens der også er adgang til baghaven – som kan benyttes som praktisk daglig indgang.

Baghaven ses let at holde og dejlig dyb, så man har megen luft mellem naboer/bagboer. Her er ophævet terrasse i niveau med stueetagen, samt en ekstrabygning med mange anvendelsesmuligheder – gæsteafdeling, værksted, disponibelt teenagerum?

Placeringen bliver ikke bedre, da man bor tilbagetrukket fra Dalumvej, men tæt på indkøb, Tingløkkeskolen, natur, busforbindelser og Odense City – og i et roligt lukket vænge.

Kom og oplev denne skønne villa – vi ses på en fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tingløkkevej 13 , 5250 Odense SV3.845.000 kr.30.908 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.116 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 97 ㎡Grund: 680 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1923Sidste tilstandrapport er fra: 2023-09-29 check den her

Tingløkkevej 13, 5250 Odense SV

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Smuk villa midt i Dalum

Smuk villa midt i Dalum  Midt i Dalum finder I denne fantastiske villa, hvor I har gåafstand til Dalumvejs mange tilbud og Fruens Bøge. Boligen er hulmursisoleret i 2022 og præsenterer sig flot udefra, og indenfor venter jer mindst lige så indbydende rammer. Stueplanet rummer et åbent opholdsmiljø, mens førstesalen byder ind med et værelse med udgang til en altan og en indretningsvenlig repos. Hertil bidrager kælderen med et disponibelt rum, et walk-in-closet og et badeværelse. Grunden er på 680…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tingløkkevej 13 , 5250 Odense SV3.995.000 kr.32.114 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.183 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 97 ㎡Grund: 680 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1923