Tingvejen 211, 6818 Årre

6818 tingvejen 211 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Fantastisk ejendom for hele familien

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/1 – klik på billede –

Her er noget for hele familien.
Beliggende på landet også alligevel kun 10 min. i bil til Bilka, så er det vel ikke afstanden til Esbjerg / Varde eller andre steder der skal bekymre, når man ser på denne meget bynære beliggenhed. Ejendommen er godt tilbagetrukket fra Tingvejen, så evt. trafikgener er minimale, og du får derved fornemmelsen af at bo hvor fuglene kvidrer og der er højt til loftet overalt.

Ejendommen er en fantastisk sammensætning af både det store og meget velindrettede stuehus, skøn gildesal med masser af plads til både familiekomsammen, julefrokosten, eller når teenagerne skal holde ungdomsgilde. Der er separat køkken og toiletfaciliteter i gildesalsbegningen. Derudover er her stort garage / værksteds areal, hvor enhver mand med lyst til hobbyprojekter eller lign. nemt kan få mange timer til at gå. Her er masser af plads til selv den pladskrævende hobby. Haven udenfor er anlagt så den også kan tåle mange anvendelser. Det kan være den årlige havefest med masser af legemuligheder, eller børnene der skal have egen fodboldbane eller plads til mere end blot en trampolin.
Selve stuehuset fremstår i en virkelig flot og vedligeholdt stand. Her er masser af opholdsareal samt meget store værelser til familiens børn, så de nemt kan have gæster og overnattende kammerater på alle værelser.

Ejendommen her skal opleves, og kan med garanti opfylde hele familiens behov og ønsker, hvis altså ønsket er at bo på landet uden at være afskåret fra det pulserende byliv, der nemt nås indenfor meget kort tid i bilen. Her er masser af muligheder i både huset, gildesalen, haven m.m. for at skabe minder der vil være foreviget i hele familien gennem traditioner og generationer.
En ejendom der skal ses.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tingvejen 211 , 6818 Årre5.500.000 kr.16.981 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.433 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 239 ㎡Grund: 10001 ㎡Antal værelser: 9Opført i: 1948Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-03 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x