Tinnetvej 72, 7173 Vonge

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Unik Landejendom i den skønneste natur

Åbent hus med tilmeldingskrav 9/11 – klik på billede –

Unik Landejendom med Historisk Charme og Moderne Komfort. Kom helt tæt på naturen – ejendommen er omkranset af sine 7,5 hektar fantastisk natur bestående af skov, mark og sø. Med skel mod Hærvejen samt skel mod hundredevis af hektar fredede Statsskove, får du helt unikke og utømmelige ruter til vandring, cykling eller ridning. Kort gåtur til Gudenåens og Skjernåens udspring eller fx Margrethedigerne. Velkommen til denne prægtige landejendom, hvor historie møder moderne livskvalitet.

Højdepunkter:

1. Natur- og Dyrelivs Entusiasters Drøm: Med en grund på ca. 7.5 hektar, der omkranser ejendommen er denne ideel for naturelskere – og er du jæger er denne ejendom helt unik. I de omgivende fredede Statsskove findes betydelige bestande af bl.a. kronvildt, der ofte krydser ejendommes skov.

2. Til hetsteentusiaster er ejendommen ligeledes unik i form af tilhørende stald med 4 hestebokse med direkte adgang til mark. Desuden løsdriftsstald med mindre mark tilknyttet. Og så et utømmeligt antal rideruter i den skønne natur på den jyske højderyg.

3. Historisk og Moderne Sammensmeltning: Denne ejendom består af en flot tilbygning fra 2002, der smukt integrerer sig med den originale bygning fra 1877. Det giver et unikt mix af historisk charme og moderne komfort.

4. Åben Stue og Søudsigt: Boligen byder på en skøn åben stue, der strækker sig fra køkkenet. Fra stuen kan man nyde en fortryllende udsigt over den tilhørende sø på grunden, der skaber en følelse af harmoni og ro. Og ofte kan man fra vinduet kunne se rådyr, dådyr, krondyr, harer, mm. boltre sig i naturen, der er helt tæt på.

5. Rummelig 1. Sal: På 1. salen finder du 2 store værelser samt et toilet, hvor loftet er ført til kip, hvilket tilføjer karakter og rummelighed til denne unikke ejendom.

6. Muligheder i Den Originale Del: Den originale bygning giver mulighed for en separat lejlighed eller en børneafdeling. Der er også potentiale for at åbne op til kip i hele den originale bygning, hvilket kan tilføre endnu mere rum og karakter.

Med en imponerende størrelse på 216 kvadratmeter, er denne ejendom en drøm for dem, der søger plads og skønhed i naturskønne omgivelser. Absolut en ejendom og et sted, der skal ses og opleves….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tinnetvej 72 , 7173 Vonge4.495.000 kr.18.460 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.930 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 216 ㎡Grund: 75911 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1877

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x