Tjørnevej 14, 8240 Risskov

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Klassisk og unik storvilla med udsigt over vandet

Med den absolut bedste og mest eftertragtede beliggenhed i Risskov (Krathuskvarteret), finder du denne villa tæt ved skov og strand.

Området er kendt for sin natur og ro, samtidig med at det er gåafstand og en lille cykeltur langs vandet direkte til Aarhus centrum med alle dets faciliteter og muligheder.

Denne villa tilbyder ikke blot havudsigt, men ugeneret udsigt over havet til Samsø og med hele Aarhus bugten, udsigt til Helgenæs, Tunø og Samsø som endeløs baggrund. En servitut fremtidssikrer, at der aldrig kan bygges i højden foran denne bolig.

Villaen har et boligareal på 250 m2 – hertil kommer en stor og velindrettet underetage med separat afdeling i boligstandard med eget bad og køkken. Velegnet til en erhvervsafdeling, flere generationers bolig eller børneværelser. Alt i alt et etageareal på over 400 m2.

Denne på alle måder unikke og udsøgte villa, hvor klassiske og oprindelige detaljer blander sig med mere moderne elementer fra en flot renovering.

Stilen er utvetydig eksklusiv med blandt andet smukke brede Dinesen plankegulve, store terrasser, imponerende lysindfald og nøje udvalgte materialer, som på fineste vis understøtter husets eksklusive stil og æstetik.

Renoveringen som blev udført i 2016 gav villaen et nyt tag af naturskiffer og inddækninger og tagrender i kobber, samt smukke facade detaljer. Haven er anlagt igen med fokus på æstetik og at den skal kunne holdes med et minimum af havearbejde. Senest i 2023 er der udført smuk ny ankomstvej/sti til underetagen, samt p-pladser til 7 biler ude og 2 i den lukkede garage.

Fra alle tre plan i huset er der niveaufri adgang til i alt 300 m2 terrasser, som giver huset en sydlandsk stemning med de mange store foldedørs-partier, der kan åbnes helt op.

Allerede i stueetagen kommer I ind i hallen med trappe til første sal og med havudsigt. Fra hallen går I ud i det store herregårdskøkken fra Kvänum, hvor der er plads til at samle familien omkring pejsen, mens man nyder den smukke udsigt over havet og tilbereder maden. I forlængelse af køkkenet finder I spisestuen med karnap og pudesofa/bænk, hvor I kan nyde solopgang med morgenkaffen og resten af dagen. Der er ydermere en stor tv-stue med pejs og et værelse/bibliotek, hvor man kan trække sig tilbage og nyde en god bog.

På første sal er der en forældreafdeling med arkitektegnet walk-in med smukke detaljer, såsom flot snedkerarbejde, hemmeligt ekstra walk-in og vaskerum. Fra soveværelset er der direkte udgang til ugeneret altan. Fra sengen vågner man hver morgen til den smukkeste solopgang, frisk luft og lyden fra havet gennem de to store foldepartier, der åbner hele rummet op. Herudover er der et kontor/værelse og rummeligt badeværelse.
Alt i alt er Tjørnevej 14 en klassisk og unik storvilla, som er renoveret i de bedste materialer og med fokus på at skabe en eksklusiv og unik atmosfære, og som samtidig ligger i et fantastisk område med den skønneste udsigt over havet og tæt ved skov og strand.

Velkommen på Tjørnevej!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Syntes du om boligen?: ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tjørnevej 14 , 8240 Risskov25.000.000 kr.80.515 kr/㎡Ejer Udgifter: 11.461 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 250 ㎡Grund: 1048 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1946

Der er ingen anmendelse på “Tjørnevej 14

Annonce:
© købhuspilot 2022 - 2023 Proudly powered by WordPress | Theme: koebhuspilot by Silvia Tabanera.