Tofteåsen 17, 2840 Holte

2840 tofteasen 17 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charmerende villa i Gl. Holte

Velkommen til Tofteåsen 17, en smuk villa med en skøn beliggenhed i det eftertragtede Gl. Holte. Denne rummelige bolig byder på 172 m² velindrettet plads.
Villaen rummer 3 soveværelser, åben stue i forbindelse med stor vinkelstue med store vinduesparti som giver et skønt lysindfald. Herfra er der adgang til den store udestue med masser af lys og kig til haven. Det åbne køkken-alrum ligger i forbindelse til vinkelstuen, perfekt til madlavning og samvær. Villaen har hele 3 toiletter, hvor to af dem også af med bad samt et praktisk bryggers og stort disponible rum, som kan bruges som hobbyrum eller andet man har behov for.
Den 1132 m² store grund er en oase af grønne områder og muligheder for udendørs sjov. Her kan du nyde lange sommeraftener på den overdækket terrasse eller se børnene lege frit i haven, samt bade i egen pool som bliver opvarmet af solceller. Ligeledes er der hele to saunaer, en indenfor og en ude i haven samt udendørs bad.
Ejendommen nyder godt at sine solceller, som både giver overskud på el udgiften og hjælper til varmeudgiften.
Området er kendt for sin fredelige atmosfære og gode naboer. Beliggenheden er ideel med nem adgang til skoler, indkøb, og offentlig transport. Du er også tæt på naturskønne områder, der indbyder til gå- og cykelture. Dette er muligheden for at skabe et drømmehjem i en velrenommeret del af Holte….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tofteåsen 17 , 2840 Holte6.995.000 kr.36.338 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.002 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 172 ㎡Grund: 1132 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1972Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-10 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x