Tømmerupstræde 12, 2770 Kastrup

2770 tommerupstraede 12 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Fantastisk hesteejendom i skønne omgivelser!

Velkommen til en helt fantastisk hesteejendom i landlige omgivelser med blot 9 km til Rådhuspladsen!

Tømmerupstræde 12, 2770 er en fantastisk hesteejendom, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Ejendommen er renoveret fra 2016 og frem til nu, og har derfor en moderne og stilfuld indretning. Her er rummeligt og masser af plads til både familie og heste.

Stuehuset består af 130 kvadratmeter fordelt i 1,5-plan. I stueetagen er der indgangsparti med gæstetoilet, et stort soveværelse, en højloftet stue med original stuk og et skønt lysindfald og direkte udgang til haven. Videre herfra er der et stort køkken/alrum, hvor du nemt kan følge med i dagligdagen på gårdspladsen. Herfra er der udgang til en stor udestue på 24 kvadratmeter. På 1-salen er der to store soveværelser, som kan deles op, hvis der er brug for flere rum. Herudover er der et nyrenoveret stort badeværelse.
Stalden er totalt renoveret – her er blandt andet skiftet tag, bjælkerne i loftet er forhøjet, løsdriften er etableret og der er grovkøkken med varmt vand og vaskemaskine, plads til føder/hø og ekstra opbevaring. Stalden består af 159 kvadratmeter og i den store løsdrift er der plads til 4 heste med direkte udgang til stor fold. Her er ligeledes opsadlingsplads til 2 heste, hvoraf den ene er med sol. Sammenhængende er der ekstra 33 kvadratmeter ’udhus’, med mulighed for opbevaring, rytterstue eller ekstra hestebokse, hvis det er ønsket.

På gårdspladsen er der ligeledes masser af plads, både til parkering, vask af hest med varmt vand eller bare hygge. Her er en stor tørfold på 20×40 m, som ligeledes kan bruges som ridebane. Hele ejendommen er 3.958 kvadratmeter, hvoraf resten bruges som fold.

Området omkring Tømmerupstræde er fyldt med natur og charme. Der er mange gode stier og cykelruter i området, som gør det nemt at udforske den smukke natur. Her er blot en kort ridetur på 650 meter til nærmeste ridehus og en lidt længere tur, hvis man vil i skoven.

Alt i alt er dette en fantastisk ejendom for enhver, der elsker heste og ønsker at bo i landlige omgivelser, dog tæt på både Dragør og indre by. Herudover er den nærtliggende Tømmerupvej er projekteret til at lukke for gennemkørende trafik, idet anden vej etableres….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tømmerupstræde 12 , 2770 Kastrup7.495.000 kr.39.719 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.761 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 130 ㎡Grund: 3958 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1927Sidste tilstandrapport er fra: 2023-09-14 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x