Tøndborgvej 8, 8620 Kjellerup

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Charmerende villa med landlig beliggenhed og skøn udsigt til markerne omkring

Drømmer du om at bo i en charmerende rødstensvilla med udsigt til åbne marker? Så er Tøndborgvej 8 i Pederstrup det perfekte hjem for dig!
Denne dejlige villa blev opført i 1980 og tilbyder hele 131 m² bolig samt yderligere 131 m² kælder, så du finder i alt 262 etagemeter på matriklen. Huset har en skøn landlig placering og en fantastisk udsigt fra haven, som ligger ud til de åbne marker. Her kan du nyde en rolig tilværelse og samtidig have et frit udsyn til de landlige omgivelser.
Indenfor byder villaen i stueetagen på 2 gode værelser, badeværelse samt entré og en hall med trappe ned til kælderen. Du finder yderligere en rummelig stue med masser af plads til både hygge og samvær med familien, herfra er der også udgang til vestvendt terrasse. Køkkenet er brugbart og funktionel men samtidig er der rig mulighed for at indrette sig efter behov og modernisere boligens m². Her er tale om en solid bolig med gode rammer og med mulighed for at man selv sætter sit præg på boligens modernisering.
Kælderen byder på masser af muligheder – her er der både plads til en gildesal samt 2 særdeles gode disponible rum, der giver mange muligheder. Der er desuden et badeværelse med bruseniche og badekar og et praktisk vaskerum, der evt. kan benyttes som grovkøkken til gildesalen. Til sidst finder du også fyrrummet.
Haven er hyggeligt anlagt og indrettet således at der er mulighed for at nyde vejret og omgivelserne med den skønne udsigt. Terrassen giver mulighed for at nyde eftermiddagssolen i læ af huset, hvor du kan slappe af og ellers er der mulighed for at dyrke din egen køkkenhave og få frisk luft og motion i haven.
Tøndborgvej 8 i Pederstrup er det perfekte hjem for dig, der ønsker en skøn landlig beliggenhed og en rummelig villa med masser af potentiale. Kontakt os i dag for at booke en fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tøndborgvej 8 , 8620 Kjellerup795.000 kr.4.263 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.632 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 131 ㎡Grund: 724 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1980

Der er ingen anmendelse på “Tøndborgvej 8

[rotador grupo=1]