Tranevej 14, 5000 Odense C

 

Beskrivelse

229 m2 gennemmoderniseret tvillingehus i Skibhuskvarteret!

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/12 – klik på billede –

EDC Åløkken har nu fornøjelsen af at udbyde dette fantastiske og sjældent set flottere tvillingehus på rolig vej i det attraktive Skibhuskvarter.

Beliggenheden er i gåafstand til Skibhusvej – en af Odenses hyggeligste og mest livlige gader – som forbinder stemningsfulde grønne områder, specialbutikker og gamle villakvarterer med hjertet af byen. Derudover er der kort afstand til Odense Havn og det pulserende liv der. I Skibhuskvarteret er der lidt, og meget for alle – et rigt foreningsliv, skole og daginstitutioner, god offentlig transport, talrige indkøbsmuligheder, restauranter, fitnesscentre samt park og skov, og dette alt sammen med Odense centrums gågadenet i cykelafstand.

Skibhuskvarteret kendetegner med andre ord denne særlige by-i-byen-følelse, der bliver efterspurgt mere og mere.
Selve huset som i den grad skal opleves er nydeligt renoveret og tilbyder 229 etagekvadratmeter fordelt på 4 plan:
63 m2 kælder ej godkendt til beboelse
126 m2 stueplan + 1. sal.
40 m2 2. sal ej godkendt til beboelse.

Stueplan indeholder en flot entré med opgang til 1. salen og adgang til opbevaringsrum/garderobe, samt gæstetoilet. Videre i stueplan er husets hjerterum, som er det åbne køkken alrum og stuemiljø, hvorfra der også er udgang til den nyere træterrasse og have, som vender mod vest til aftensolen. Køkkenet har god plads, alt i hårde hvidevarer og åben forbindelse til stuerne. Stuerne kan helt ideelt opdeles som henholdsvis spisestue og tv-stue. I stuerne er der ligesom i resten af huset et fantastisk lysindfald.

1. salen indeholder et stort badeværelse og 2 store værelser. Begge værelser har plads til både dobbeltseng, skabe og skrivebord, hvis det ønskes.

2. salen indeholder et stor opholdsrum, som lige nu anvendes som ekstra stue, men som kan anvendes til lige hvad behovet er.
Afslutningsvis er den fantastiske kælder, hvor der virkelig er gjort noget ud af renoveringen. En god loftshøjde, pæne klinker og generelt nogle gode og meget anvendelige rum. Der er lavet et super flot og stort badeværelse med badekar, et bryggers med god plads til jakker og sko. Her kunne man også sætte et mindre køkken op, hvis behovet er til det.

Derudover er der i kælderen et rum med forhøjet vaskemaskine og tørretumbler, samt et stort disponibelt rum, som ligesom 2. salen har mange anvendelsesmuligheder.

Til huset er der en nyere anlagt fliseindkørsel, et nyere udhus med en overdækket del perfekt til cykler, barnevogne eller lignende, samt en fantastisk træterrasse med plantekasser, samt trappe ned til den vestvendte have, hvor både solen og roen fra det rolige kvarter kan nydes.

Alt i alt et super indflytningsklart og renoveret tvillingehus med mange m2 på en meget attraktiv beliggenhed, som i den grad skal opleves på en fremvisning.

Vi fremviser alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tranevej 14 , 5000 Odense C3.795.000 kr.24.635 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.363 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 126 ㎡Grund: 336 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1933Sidste tilstandrapport er fra: 2022-03-17 check den her