Trankærgårdsvej 52, 8310 Tranbjerg J

8310 trankaergardsvej 52 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velbygget 1 plans villa i rolige og meget centrale omgivelser.

Yderst indflytningsklar 1-plans villa i børnevenlige omgivelser

Børnevenlige omgivelser, godt naboskab, central beliggenhed med stisystem direkte til skole og indkøb – Velkommen til Trankærgårdsvej 52! 109 kvm flot vedligeholdt bolig, som fremstår i en tidsløs og moderne stil. En rigtig god planløsning, som passer godt til den lille familie.

Der er ingen tvivl om, at der er tænkt over de mindste detaljer. Det ser man især på det nyere Vordingborgkøkken fra 2016. Et yderst moderne køkken opført i kvalitetsmaterialer. Det åbne køkken/alrum giver også plads til en stor spiseafdeling. Herfra er der endvidere direkte adgang til terrassen/haven. Køkken/alrummet og stuen er adskilt med en charmerende fransk dobbeltdør. De store vinduespartier giver et utrolig godt lysindfald i både køkken/alrum og stue.

Boligen er opdelt med et soveværelse i den ene ende og 2 værelser i den anden ende. Badeværelset er opført i hvide klinker med separat brus. Bryggerset byder på diverse opbevaringsmuligheder og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Til boligen er desuden et anvendeligt værksted/hobbyrum samt carport.

Udenfor finder vi den dejlige sydvestvendte have/terrasse, som byder på mange soltimer. Her er der både en stor flisebelagt terrasse og en græsplæne med plads til boldspil m.m. En god have med mange muligheder, og som er let at vedligeholde.
Herfra er der også kun få meter ud til en god fælles legeplads….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Trankærgårdsvej 52 , 8310 Tranbjerg J3.199.000 kr.28.310 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.518 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 109 ㎡Grund: 506 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1996Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-21 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x