Tranum Engevej 163, 9460 Brovst

9460 tranum engevej 163 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

STOR LANDEJENDOM MED 3.5 HA. OG DEJLIG TILBAGETRUKKET BELIGGENHED I SKØN NATUR

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

Denne pragtfulde, moderne landejendom pryder det smukke landskab på Tranum Enge og tilbyder en unik og tilbagetrukket beliggenhed i et naturskønt område. Med en imponerende grund på 35.000 kvadratmeter, er denne ejendom et sandt paradis for naturelskere og jagtentusiaster.

Den tidligere minkfarm er nu nedlagt, og de gamle bygninger og gylletanken bliver fjernet i 2024, hvilket åbner op for en ny æra for denne ejendom. Den fritliggende bolig, på 245 kvadratmeter, er opført i smukke gule teglsten og prydes af nyere træ-/aluvinduer og døre.

Ud over den rummelige bolig, byder ejendommen også på imponerende udhuse. Heriblandt finder man en stor stålbuehal på 380 kvadratmeter, ideel til erhvervsmæssige formål såsom værksted, lager og mere. Der er også en staldbygning, et værksted, en dobbeltgarage og et fyrrum, samlet set på 364 kvadratmeter.

Boligen byder på en indbydende atmosfære med et stort lyst køkken, hvor gulvvarmen spreder behagelig varme gennem rummet. Her er der rigelig plads til både madlavning og hyggelige måltider. Den tilstødende vinkelstue fører ud til en terrasse, der giver mulighed for at nyde det omkringliggende landskab i fulde drag.
Et nyt og stilfuldt badeværelse fra 2021 tilbyder moderne bekvemmeligheder med gulvvarme, en stor dobbelt bruseniche og et luksuriøst badekar. Derudover er der et soveværelse med faste skabe og kontor samt stor entré/bryggers med klinkegulv og en trappe, der fører til første sal.
På første salen er der et stort repos med adgang til en altan, perfekt til at nyde solen og udsigten. Derudover er der et badeværelse med gulvvarme og en bruseniche samt 4 gode værelser, der giver rigelig plads til familie og gæster.

Denne landejendom er ikke bare et hjem, det er et helt livsstilskoncept, der forener komfort, elegance og den skønne natur på Tranum Enge.
Der er installeret fiberforbindelse fra Norlys….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tranum Engevej 163 , 9460 Brovst2.895.000 kr.12.319 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.641 kr/mdrLandejendomEnergimærke: CStørrelse: 245 ㎡Grund: 35000 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1973

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x