Traverbakken 77, 9230 Svenstrup J

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Flot istandsat rækkehus med udsigt og to badeværelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 14/3 – klik på billede –

I den skønne by Ferslev finder du dette skønne rækkehus beliggende for enden af en blind villavej med gåafstand til skolen. Boligen er oplagt til en børnefamilie, da huset har i alt tre gode værelser. Eller til dig, som ønsker en moderne bolig uden stor grund, der skal passes, der er stort fællesareal med legeplads og stisystem lige til skolen og sportshal, lige uden for døren. Huset er godt udnyttet, og du vil overraskes over den høje grad af funktionalitet og komfort.

Boligen fremstår indflytningsklar og kvadratmeterne er veldisponeret og fordeler sig i stueplan på en lys entré, et stort lyst IKEA køkken fra 2017, hvor alle hårde hvidevarer er integreret. Fra køkkenet er der udsigt udover de åbne marker, og køkkenet er i åben forbindelse med en dejlig lys stue med stort vinduesparti, som giver et fantastisk lysindfald og udgang til sydvestvendt terrasse, godt bryggers og velholdt badeværelse med bruseniche. På førstesalen er der et repos, tre gode værelser og et stort nyt badeværelse med bruseniche og der er gjort klar til badekar/spa.

Haven er dejlig lukket og nem med en dejlig solrig terrasse med udsigt udover åbne marker. Foran huset er der en carport og plads til at der kan holde endnu en bil. Ferslev er en by i udvikling og er beliggende med kort afstand til motorvejsnettet og få minutters kørsel til Svenstrup og City Syd. Ikke langt fra byen ligger det skønne naturområde ved Poulstrup Sø, hvor der er super gode sti og løbe muligheder.

Ønsker du at se denne bolig, så ring til os på 98380900 – så fremviser vi gerne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Traverbakken 77 , 9230 Svenstrup J1.399.000 kr.12.197 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.581 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 118 ㎡Grund: 169 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1990

Der er ingen anmendelse på “Traverbakken 77