Tromsøgade 3A, 8200 Aarhus N

8200 tromsogade 3a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velbeliggende 1-plans villa med attraktiv adresse på Christiansbjerg i Aarhus Nord

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/4 – klik på billede –

Er du og familien på udkig efter jeres næste hjem og søger I en spændende og mulighedsrig 1-plans villa på det populære Christiansbjerg? Så er Tromsøgade 3A helt sikkert noget for jer.

Villaen er løbende renoveret og har fået tilbygget en stor stue, således boligen i dag består af 158 boligkvm. samt en stor garage med værksted. Det er bl.a. værd at bemærke, at boligen har fået skiftet de fleste vinduer i perioden 2022-23, murværket er omfuget i 2022 og ventilationsanlægget er skiftet i 2022.
Planløsningen består af en tilbygget rummelig og lys stue med loft til kip, gulvvarme og store vinduespartier ud mod den skønne og ugenerede sydvendte have. Herfra går I ind i køkken/alrummet, som er adskilt af en halvmur – her er plads til spisebord og i køkkenet finder I godt med skabe og skuffer.
I den oprindelige stue er det muligt at indrette et ekstra værelse, foruden de 3 værelser boligen består af. Sælger har fået badeværelset renoveret, så det i dag fremstår lyst og indbydende og er med gulvvarme. I det tilbyggede bryggers finder I vaskefaciliteter, en separat bruseniche og opbevaringsplads, ligesom der er udgang til garagen.

Den sydvendte have er frodig og byder på flere blomsterbede, træer og gode hyggekroge, ligesom I finder et drivhus, overdækket terrasse og flere skure.

Christiansbjerg er et skønt villa-kvarter tæt på alle hverdagens gøremål i Aarhus Nord. Her kommer I til at bo i gå- og cykelafstand til grønne områder med gode muligheder for gåture, Katrinebjergskolen, daginstitutioner, Storcenter Nord og flere indkøbsmuligheder. I er i Aarhus N i cykelafstand til både Aarhus C, hyggelige Trøjborg, Den Permanente og Aarhus Universitetshospital i Skejby.

Lyder dette interessant, så kontakt EDC på tlf. 86 10 73 99 og hør mere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tromsøgade 3A , 8200 Aarhus N4.750.000 kr.27.338 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.623 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 158 ㎡Grund: 743 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-15 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x