Tværvej 24, 8305 Samsø

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende hus i Langemark; 2 km til strand

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/3 – klik på billede –

Dette lille bondehus udstråler masser af charme og byder på en unik mulighed for et mindre og overkommeligt fritidshus i kort afstand til bl.a. god badestrand samt den velrenommerede 18-hullers golfbane lige ud til Samsø Bælt. Der er desuden kun 3 km til den populære lystbådehavn i Ballen, med mange gode spisesteder, dagligvarer og specialbutikker. Fra Samsø er der bilfærger både til Sjælland og Jylland, samt passagerfærge direkte til Aarhus C.

Huset er beliggende i den hyggelig og aktive landsby Langemark. Huset er velindrettet med stuen som det centrale opholdsrum. Her er god plads til både spisebord samt sofaafdeling. Den primære varmekilde i huset er luft/luft varmepumpe, suppleret med el-paneler og brændeovn. Husets køkken ligger næsten i åben forbindelse med stuen. Her er masser af skabe og god bordplads. I huset er der to gode værelser; det ene med dobbeltseng og det andet med to enkelte senge. Badeværelset har også en god størrelse med klinker på gulvet; desuden er vaskemaskine og varmtvandsbeholderen placeret her. Endnu et lille rum, som tidligere har været brugt til entré, er perfekt til overtøj og opbevaring i øvrigt.
Husets udearealer, er ikke store, men indkørslen kan snildt anvendes til en hyggelig terrasse. Her er desuden et fint skur med god plads til opbevaring af cykler, værktøj og diverse. Dette bondehus er en fantastisk mulighed for dem, der søger et autentisk landligt lille hus, som både må benyttes som helårsbeboelse samt fritidsbolig.
Huse på Samsø kan iht. Kommuneplanen frit anvendes til både helårs- og fritidsbrug. Derudover er der et væld af muligheder på øen, med bl.a., verdens største labyrint, et rigt foreningsliv, afvekslende natur og mange forskellige kulturelle oplevelser i løbet af året….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tværvej 24 , 8305 Samsø595.000 kr.8.068 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.092 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 72 ㎡Grund: 130 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1860Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-23 check den her